М’ясо в медовому маринаді
Інгредієнти: Свинина 0,5 кілограмів Баранина 0,5 кілограмів Цибуля ріпчаста 2 штуки Сік гранатовий 0,5 скл. Мед 2 ст. л. Олія рослинна рафінована
Інгредієнти: Свинина 0,5 кілограмів Баранина 0,5 кілограмів Цибуля ріпчаста 2 штуки Сік гранатовий 0,5 скл. Мед 2 ст. л. Олія рослинна рафінована
Інгредієнти: Осетер (стейк) 6 штук Картопля (дрібна молодий) 190 грамів Для маринаду Томатна паста 70 грамів Олія рослинна рафінована 60 мілілітрів Майонез
Інгредієнти: Баранина (шийка) 180 грамів Зелень (мікс) 100 грамів Огірки 150 грамів Олія соняшникова 25 мілілітрів Сметана 80 грамів Сіль 5 грамів
Інгредієнти: Свинина (свинна шия) 1 штука Цибуля ріпчаста 2 штуки Оцет 30 грамів Петрушка 1 пучок Кріп 1 пучок Кінза 4 гілочки
Інгредієнти: Курка (крильця) 1 кілограм Борошно пшенична 1 чашка Сир (блакитний) 170 грамів Масло вершкове несолоне 1 пачка Соус (барбекю) 1/2 чашка
Інгредієнти: Ковбаски (шинкові для смаження) 4 штуки Цибуля ріпчаста 2 штуки Перець болгарський 1 штука Яблуко 2 штуки Бульйон овочевий 0,5 скл.
Інгредієнти: Сосиски (яловичі) 4 штуки Сардельки (свинячі) 4 штуки Бекон 8 скибочок Картопля (дрібна молодий) 300 грамів Томатна паста 2 ст. л.
Інгредієнти: Ковбаски (з м’яса птиці) 4 штуки Томатна паста 4 ч. л. Часник 1 зубчик Базилік 4 листя Сир 4 скибочки Олія
Інгредієнти: Ковбаски (для смаження з м’яса індички) 8 штук Часник 2 зубчики Мед 2 ст. л. Імбир (свіжий) 1 шматочок Соєвий соус
Інгредієнти: Вирізка яловича 1,5 кілограм Цибуля ріпчаста 3 штуки Лимон 1 штука Тархун 1 пучок Кінза 1 пучок Петрушка 1 пучок Базилік
Інгредієнти: Свинина 2 кілограми Соус (барбекю) 150 грамів Апельсин (сік) 2 штуки Сіль Перець чорний мелений Кількість порцій: 6 Час підготовки: 6
Інгредієнти: Свинина 2 кілограми Кефір 0,5 літрів Цибуля ріпчаста 2 штуки Лимон 1 штука Кількість порцій: 6 Час підготовки: 5 годин Час
Інгредієнти: Свинина 2 кілограми Кетчуп (гострий) 350 мілілітрів Сік томатний 1 літр Часник 1 головка Цибуля ріпчаста 2 штуки Перець чорний мелений
Інгредієнти: Яловичина (нежирна) 2 кілограми Оцет (виноградний) 4 ст. л. Вода 1 літр Сіль Перець чорний мелений Коріандр Гвоздика Горіх мускатний (мелений)
Інгредієнти: Свинина 1 кілограм Соєвий соус 150 мілілітрів Грейпфрутовий сік 150 мілілітрів Олія оливкова 100 мілілітрів Сочевиця суха 200 грамів Бринза 100
Інгредієнти: Баранина 2 кілограми Вино червоне (сухе) 2 скл. Перець чорний мелений 1 ч. л. Кількість порцій: 6 Час підготовки: 2 години
Інгредієнти: Вирізка яловича 1,5 кілограм Сало (свиняче) 200 грамів Олія рослинна рафінована 100 грамів Цибуля ріпчаста 1 штука Часник 6 зубчиків Лавровий
Інгредієнти: Мова яловичий 2 кілограми Цибуля ріпчаста 1 штука Часник 5 зубчиків Цукор 1 ч. л. Перець чорний мелений Сіль Перець (горошком)
Інгредієнти: Печінка куряча 400 грамів Бекон 8 скибочок Печериці свіжі 20 штук Перець болгарський (червоний) 0,5 штук Для маринаду Олія оливкова extra
Інгредієнти: Філе куряче 500 грамів Філе риби (пангасіуса) 500 грамів Сметана 20%-ой жирності 200 грамів Соєвий соус 4 ст. л. Зелень 1
Інгредієнти: Свинина (шия) 1 кілограм Цибуля червоний 1 штука Цибуля (білий) 1 штука Гранат (зерна) 1 скл. Паприка (солодка) 1 ст. л.
Інгредієнти: Рулька (свиняча) 2 штуки Капуста квашена 400 грамів Картопля 5 штук Пиво (світле нефільтроване) 1 літр Масло топлене 50 грамів Апельсин
Інгредієнти: Яловичина (стейки з стоколосу) 4 штуки Масло вершкове несолоне 10 грамів Для соусу Вино біле 500 мілілітрів Бульйон яловичий 2 ст.
Інгредієнти: Яловичина (рибай-стейк) 4 штуки Масло вершкове несолоне 10 грамів Сіль (крупного помелу) Перець (крупного помелу) Для соусу Бульйон яловичий 250 мілілітрів
Інгредієнти: Яловичина (кострець) 1 кілограм Вино червоне (сухе) 450 мілілітрів Бульйон яловичий 300 мілілітрів Цибуля шалот (дрібно нарізаний) 4 штуки Чорниця 250
Інгредієнти: Вирізка яловича 600 грамів Олія рослинна рафінована 2 ст. л. Масло вершкове несолоне 3 ст. л. Чебрець 6 гілочок Сіль 5
Інгредієнти: Яловичина 1,6 кілограм Соус томатний 1 скл. Ворчестерський Соус 4 ст. л. Цукор 2 ст. л. Перець-паприка 5 грамів Паприка 1
Інгредієнти: Риба 0,5 кілограмів Сіль морська харчова 10 грамів Перець 10 грамів Чебрець 4 грама Часник 1 зубчик Вино біле 100 мілілітрів
Інгредієнти: Філе куряче 800 грамів Кефір 600 мілілітрів Часник 5 зубчиків Базилік 1 ч. л. Сіль 5 грамів Сметана 250 мілілітрів Огірки