Інгредієнти:
- Свинина
0,5 кілограмів
- Баранина
0,5 кілограмів
- Цибуля ріпчаста
2 штуки
- Сік гранатовий
0,5 скл.
- Мед
2 ст. л.
- Олія рослинна рафінована
3 ст. л.
- Перець чорний мелений
- Сіль
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 6 годин
- Час приготування: 30 хвилин
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Гриль
- Привід: Пікнік
- Сезон: весна-літо
Медовий маринад надає цьому страва особливий солодкий аромат і насичений смак.
Спосіб приготування:
М’ясо ріжемо невеликими довгастими шматочками. Цибулю тремо на тертці або подрібнюємо у процесорі. Перемішуємо м’ясо з цибулею, олією, медом, гранатовим соком і меленим перцем. Солимо за смаком і залишаємо в холодильнику на 6-8 годин. Смажимо м’ясо на шампурах або на решітці над вугіллям.
Варіант! Використовуємо м’ясо індички, а щоб його не пересушити, загорнути кожен шматочок скибочкою бекону.