М’ясо в медовому маринаді

Мясо в медовом маринаде

Інгредієнти:

Свинина

0,5 кілограмів

Баранина

0,5 кілограмів

Цибуля ріпчаста

2 штуки

Сік гранатовий

0,5 скл.

Мед

2 ст. л.

Олія рослинна рафінована

3 ст. л.

Перець чорний мелений
Сіль
  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 6 годин
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Гриль
  • Привід: Пікнік
  • Сезон: весна-літо

Медовий маринад надає цьому страва особливий солодкий аромат і насичений смак.

Спосіб приготування:

М’ясо ріжемо невеликими довгастими шматочками. Цибулю тремо на тертці або подрібнюємо у процесорі. Перемішуємо м’ясо з цибулею, олією, медом, гранатовим соком і меленим перцем. Солимо за смаком і залишаємо в холодильнику на 6-8 годин. Смажимо м’ясо на шампурах або на решітці над вугіллям.

Варіант! Використовуємо м’ясо індички, а щоб його не пересушити, загорнути кожен шматочок скибочкою бекону.