Інгредієнти:
- Курка (крильця)
1 кілограм
- Борошно пшенична
1 чашка
- Сир (блакитний)
170 грамів
- Масло вершкове несолоне
1 пачка
- Соус (барбекю)
1/2 чашка
- Перець (червоний нарізати кубиками)
1/2 чашка
- Кмин (мелений)
2 ч. л.
- Паприка
2 ч. л.
- Сіль морська харчова
- Перець чорний мелений
- Олія оливкова extra virgen (для смаження)
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 25 хвилин
- Час приготування: 40 хвилин
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Гриль
- Привід: Пікнік
- Сезон: весна-літо
Знамениті шеф-кухарі у своєму шоу «Кухня» на телеканалі Food Network розповідають, як приготувати неймовірно смачні курячі крильця барбекю, які, можливо, можуть стати вашим коронною стравою.
Спосіб приготування:
У середній мисці збийте разом масло і ¾ блакитного сиру до однорідної маси. Перекладіть в сервірувальний посуд і відкладіть в сторону. Соус до крилець готовий!
У блендері змішайте і збийте в пюре соус барбекю, червоний перець, 1 чайну ложку кмину і 1 чайну ложку паприки до отримання однорідної маси. Вилийте у велику миску такого розміру, в яку помістяться всі курячі крильця.
В неглибокому посуді змішайте разом борошно, залишився кмин і паприку і заправте сіллю і перцем. Посипте крильця сіллю і перцем. Візьміть глибоку сковороду, налийте в нього масло, розігрійте духовку до 185 ° С.
Занурте крильця у велику миску з сумішшю з соусу барбекю, червоного перцю і приправ. Потім обваляйте їх в суміші борошна з приправами і викладіть на деко. Підсмажуйте на сковорідці до золотистого кольору приблизно 13 хвилин. По готовності викладіть крильця на паперовий рушник для поглинання надлишків олії.
Перекладіть курячі крильця на велике блюдо. Ложкою зачерпніть трохи соусу з блакитного сиру і покладіть його на гарячих крил. Після того, як соус розтане, посипте крильця зверху залишками тертого блакитного сиру і відразу подавайте до столу.
До речі, це блюдо ви можете приготувати на грилі або мангалі.