Інгредієнти:
- Ковбаски (шинкові для смаження)
4 штуки
- Цибуля ріпчаста
2 штуки
- Перець болгарський
1 штука
- Яблуко
2 штуки
- Бульйон овочевий
0,5 скл.
- Оцет яблучний
1 ст. л.
- Петрушка
1 пучок
- Олія рослинна рафінована
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 5 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Жарення
- Привід: Пікнік
- Сезон: весна-літо
Соковиті ковбаски, змащені глазур’ю або обгорнені ніжними пелюстками бекону. Що може бути більш апетитним?
Спосіб приготування:
Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і швидко обсмажуємо в рослинному маслі. Додаємо очищений і нарізаний смужками перець, шматочки яблук і ковбаски. Посипаємо рубаною петрушкою і готуємо на середньому вогні 5-7 хвилин, періодично помішуючи. Вливаємо оцет, бульйон, приправляємо сіллю і перцем, закриваємо кришкою і тушкуємо на тихому вогні ще 5-7 хвилин. Відкриваємо кришку, робимо середній вогонь і даємо зайвої рідини випаруватися.
До речі, замість оцту можна використовувати 3-4 ложки білого вина.