Шинкові ковбаски з яблуками

Ветчинные колбаски с яблоками

Інгредієнти:

Ковбаски (шинкові для смаження)

4 штуки

Цибуля ріпчаста

2 штуки

Перець болгарський

1 штука

Яблуко

2 штуки

Бульйон овочевий

0,5 скл.

Оцет яблучний

1 ст. л.

Петрушка

1 пучок

Олія рослинна рафінована
Сіль
Перець чорний мелений
  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 5 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Жарення
  • Привід: Пікнік
  • Сезон: весна-літо

Соковиті ковбаски, змащені глазур’ю або обгорнені ніжними пелюстками бекону. Що може бути більш апетитним?

Спосіб приготування:

Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і швидко обсмажуємо в рослинному маслі. Додаємо очищений і нарізаний смужками перець, шматочки яблук і ковбаски. Посипаємо рубаною петрушкою і готуємо на середньому вогні 5-7 хвилин, періодично помішуючи. Вливаємо оцет, бульйон, приправляємо сіллю і перцем, закриваємо кришкою і тушкуємо на тихому вогні ще 5-7 хвилин. Відкриваємо кришку, робимо середній вогонь і даємо зайвої рідини випаруватися.

До речі, замість оцту можна використовувати 3-4 ложки білого вина.