Інгредієнти:
- Сосиски (яловичі)
4 штуки
- Сардельки (свинячі)
4 штуки
- Бекон
8 скибочок
- Картопля (дрібна молодий)
300 грамів
- Томатна паста
2 ст. л.
- Зелень (сушена)
1 ст. л.
- Олія рослинна рафінована
2 ст. л.
- Перець-паприка
- Перець чорний мелений
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 20 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Гриль
- Привід: Пікнік
- Сезон: весна-літо
Соковиті шашлики на шпажках. Апетитний аромат смаженого м’яса і багаття. Пора влаштовувати барбекю!
Спосіб приготування:
Картоплю миємо й варимо в мундирі. Сосиски і сардельки ріжемо великими шматочками. Томатну пасту, перемішуємо з сушеною зеленню і рослинним маслом. Приправляємо перцем за смаком. Нанизуємо на шампури шматочки ковбасок, сосисок і картоплю. Частина ковбасок і картоплі попередньо обертаємо беконом.
Змащуємо з усіх боків шашлички томатною сумішшю і смажимо на вугіллі або на решітці барбекю. Подаємо гарячими.
До речі, можна всі шматочки і картопля перемішати з томатною сумішшю, і тільки після цього нанизати на шампури.