Шашлички-асорті

Шашлычки-ассорти

Інгредієнти:

Сосиски (яловичі)

4 штуки

Сардельки (свинячі)

4 штуки

Бекон

8 скибочок

Картопля (дрібна молодий)

300 грамів

Томатна паста

2 ст. л.

Зелень (сушена)

1 ст. л.

Олія рослинна рафінована

2 ст. л.

Перець-паприка
Перець чорний мелений
  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Гриль
  • Привід: Пікнік
  • Сезон: весна-літо

Соковиті шашлики на шпажках. Апетитний аромат смаженого м’яса і багаття. Пора влаштовувати барбекю!

Спосіб приготування:

Картоплю миємо й варимо в мундирі. Сосиски і сардельки ріжемо великими шматочками. Томатну пасту, перемішуємо з сушеною зеленню і рослинним маслом. Приправляємо перцем за смаком. Нанизуємо на шампури шматочки ковбасок, сосисок і картоплю. Частина ковбасок і картоплі попередньо обертаємо беконом.

Змащуємо з усіх боків шашлички томатною сумішшю і смажимо на вугіллі або на решітці барбекю. Подаємо гарячими.

До речі, можна всі шматочки і картопля перемішати з томатною сумішшю, і тільки після цього нанизати на шампури.