Інгредієнти:
- Ковбаски (з м’яса птиці)
4 штуки
- Томатна паста
4 ч. л.
- Часник
1 зубчик
- Базилік
4 листя
- Сир
4 скибочки
- Олія рослинна рафінована (для смаження)
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 10 хвилин
- Час приготування: 5 хвилин
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Гриль
- Привід: Пікнік
- Сезон: весна-літо
Відмінний варіант для вечірки на свіжому повітрі! Страва готується дуже швидко і виходить неймовірно ситним та смачним.
Спосіб приготування:
Смажимо ковбаски з обох сторін. Перемішуємо томатну пасту з розтертим зубчиком часнику і подрібненим базиліком. Густо змащуємо верх завитків отриманою сумішшю і накриваємо скибочкою сиру.
Ставимо на 2 хвилини під верхній гриль або в добре розігріту духовку.
До речі, щоб сир розплавився, можна просто накрити жаровню кришкою.