Ковбаски з індички в медовій глазурі

Колбаски из индейки в медовой глазури

Інгредієнти:

Ковбаски (для смаження з м’яса індички)

8 штук

Часник

2 зубчики

Мед

2 ст. л.

Імбир (свіжий)

1 шматочок

Соєвий соус

3 ст. л.

Олія рослинна рафінована

1 ст. л.

  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 6 годин
  • Час приготування: 15 хвилин
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Гриль
  • Привід: Пікнік
  • Сезон: весна-літо

Ця страва чудово поєднується з запеченим молодою картоплею та овочами на грилі. Ароматні смажені ковбаски напевно стануть вашим коронною стравою.

Спосіб приготування:

Імбир і часник чистимо і тремо на тертці. Перемішуємо кашку з імбиру і часнику з медом, соєвим соусом і олією. Викладаємо ковбаски в маринад, перемішуємо, закриваємо плівкою і залишаємо на ніч в холодильнику.

Смажимо ковбаски на грилі або на сковороді, періодично змащуючи маринадом. Подаємо з салатом з овочів.

Перевірено! Щоб ковбаски не лопнули, в процесі смаження наколюємо їх з обох сторін виделкою.