Інгредієнти:
- Ковбаски (для смаження з м’яса індички)
8 штук
- Часник
2 зубчики
- Мед
2 ст. л.
- Імбир (свіжий)
1 шматочок
- Соєвий соус
3 ст. л.
- Олія рослинна рафінована
1 ст. л.
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 6 годин
- Час приготування: 15 хвилин
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Гриль
- Привід: Пікнік
- Сезон: весна-літо
Ця страва чудово поєднується з запеченим молодою картоплею та овочами на грилі. Ароматні смажені ковбаски напевно стануть вашим коронною стравою.
Спосіб приготування:
Імбир і часник чистимо і тремо на тертці. Перемішуємо кашку з імбиру і часнику з медом, соєвим соусом і олією. Викладаємо ковбаски в маринад, перемішуємо, закриваємо плівкою і залишаємо на ніч в холодильнику.
Смажимо ковбаски на грилі або на сковороді, періодично змащуючи маринадом. Подаємо з салатом з овочів.
Перевірено! Щоб ковбаски не лопнули, в процесі смаження наколюємо їх з обох сторін виделкою.