Шашлик, замаринований з зеленню від Юлії Висоцької

Шашлык, замаринованный с зеленью от Юлии Высоцкой

Інгредієнти:

Вирізка яловича

1,5 кілограм

Цибуля ріпчаста

3 штуки

Лимон

1 штука

Тархун

1 пучок

Кінза

1 пучок

Петрушка

1 пучок

Базилік

1 пучок

Вода мінеральна (газована)

500 мілілітрів

Перець чорний мелений

1/2 ч. л.

Сіль морська харчова

1,5 ч. л.

  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: 2 години
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Гриль
  • Привід: Пікнік
  • Сезон: весна-літо

Приготування:

  • Крок 1. Вибрати рецепт.

    Для початку необхідно взяти збірник «Вдале меню» і знайти рецепт смачного шашлику.

    Шашлык, замаринованный с зеленью от Юлии Высоцкой

  • Крок 2. Приготувати страву.

    М’ясо промити і нарізати великими шматочками.

    Цибулю почистити, нарізати кільцями і перемішати з м’ясом.

    Зелень порізати і викласти до м’яса з цибулею.

    Лимон розрізати на 8 частин і додати до шашлику.

    Залити м’ясо газованою водою, перемішати і залишити на годину-півтори при кімнатній температурі.

    Замариноване м’ясо посолити і поперчити, нанизати на шампури разом з цибулею і посмажити на мангалі.

    Шашлык, замаринованный с зеленью от Юлии Высоцкой