Інгредієнти:
- Свинина
2 кілограми
- Соус (барбекю)
150 грамів
- Апельсин (сік)
2 штуки
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Кількість порцій: 6
- Час підготовки: 6 годин
- Час приготування: 20 хвилин
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Гриль
- Привід: Пікнік
- Сезон: весна-літо
Шашлик зі свинини – один із самих простих і поширених видів шашлику. Головне – правильно вибрати маринад і витримати м’ясо на мангалі, щоб воно встигло підготуватися.
Спосіб приготування:
Свинину ріжемо шматочками і перемішуємо з соусом і апельсиновим соком. Залишаємо м’ясо в прохолодному місці на ніч, щоб добре замаринувалося.
На наступний день нанизуємо м’ясо на шампури і смажимо на вугіллі, часто перевертаючи, щоб не підгоріли.
До речі, упереміш з м’ясом можна нанизати на шампури шматочки апельсина.