Якщо любите шашлики (та й просто м’ясо), то цей рецепт зацікавить вас, поза всяким сумнівом. Завдяки виноградному соку, шашлик виходить дуже ніжним і ароматним.
А соус до м’яса – це справжня виноградна бомба! Соус надає шашлику свіжість і особливий аромат! Він же, до речі, підійде і будь-якого іншого м’яса: подарує йому незабутній смак і аромат. Поки погода радує нас теплими днями, зробіть з рідними або друзями вилазку на природу: і насолодитися ароматними, ніжними шашликами з легкою ноткою ностальгії за літом.
Склад продуктів
Для шашлику:
- свинина (краще взяти ошийок) – 1 кілограм
- ріпчаста цибуля – 2-3 штуки,
- виноградний сік – 700-1000 мл,
- спеції для м’яса або шашлику – за смаком,
- сіль – за смаком,
- рослинне масло – 3-4 столових ложки.
Для соусу:
- виноград (без кісточок) – 200 грам,
- помідори – 2 штуки,
- базилік – 1 пучок,
- гострий червоний перець – за смаком,
- сіль, перець – за смаком.
Шашлик у виноградному маринаді і соус до нього: покроковий процес приготування
Соус виходить ароматний, в міру пікантний, дуже смачний! Шашлик у виноградному маринаді та з ароматним ягідно-овочевим соусом розходиться на «ура»! Ніжні шматочки м’яса просто тануть у роті, а виноградний соус з томатами і зеленню робить страву пікантним і незабутнім. До речі, такий соус підійде до будь-якого м’яса: поки триває сезон, насолодіться ароматами збіглого літа. Обов’язково спробуйте! Не прогадаєте! А потім повертайтеся на наш сайт за новими ідеями.
Приємного апетиту!