Запікаємо ковбаски з сиром в духовці. Тепер готуємо вечерю тільки так

Представляємо вам рецепт цікавою запіканки. Готувати ми її будемо з ковбасками, капустою і сирним соусом. Блюдо виходить дуже смачне і поживне. Його можна готувати і до обіду, і до вечері.

Необхідні продукти

Для капусти

  • рослинна олія
  • морква — 2 шт
  • цибуля — 1 шт
  • капуста — 700 гр
  • паприка — 1 ст. л
  • кмин — 1 ст. л
  • сіль, перець

Для сирного соусу

  • сирний сир — 400 гр
  • курячі яйця — 3 шт
  • петрушка — 2 ст. л
  • сіль, перець

Для картопляного пюре

  • варена картопля — 1 кг
  • гарячі вершки — 150 мл
  • вершкове масло — 40 гр
  • мускатний горіх — 1 ч. л
  • сіль, перець

Для запіканки

  • ковбаски — 16 шт
  • сир «Моцарелла» — 150 гр
  • гілочка розмарину
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Моркву очищаємо і нарізаємо кубиком. Очищений цибулю нарізаємо шматочками.
  • У сковороду наливаємо рослинне масло і викладаємо моркву. Обсмажуємо її 1 хвилину і додаємо цибулю. Все перемішуємо, додаємо нашатковану капусту, сіль, перець, кмин і паприку. Все добре перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин.
  • Кладемо В чашку сирний сир, сіль, перець і вбиваємо яйця. А також додаємо подрібнену зелень. Все збиваємо до однорідної маси за допомогою міксера.
  • Картоплю відварюємо до готовності і розминаємо в пюре. Додаємо гарячі вершки, мускатний горіх, вершкове масло, сіль і перець. Все перемішуємо.
  • Беремо форму для випічки і викладаємо на дно картоплю. Розрівнюємо його лопаткою і зверху викладаємо капусту. Потім виливаємо вершкову масу і присипаємо тертим сиром.
  • У сковороду кладемо сосиски і трохи гілочок розмарину. Обсмажуємо до рум’яної скоринки і перекладаємо у форму для випічки.
  • Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів і випікаємо 30 хвилин. Потім дістаємо з духовки, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
  • Спробуйте також баранячі реберця з молодою капустою. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Запекаем колбаски с сыром в духовке. Теперь готовим ужин только такПриємного апетиту!