Свинина в кефирном маринаді від Ірини Муромцева

Свинина в кефирном маринаде от Ирины Муромцевой

Інгредієнти:

Свинина

2 кілограми

Кефір

0,5 літрів

Цибуля ріпчаста

2 штуки

Лимон

1 штука

  • Кількість порцій: 6
  • Час підготовки: 5 годин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Жарення
  • Привід: Пікнік
  • Сезон: весна-літо

Телеведуча розповіла, як приготувати неймовірно смачний шашлик зі свинини, замаринованной в кефірі.

Спосіб приготування:

М’ясо ріжемо шматочками і складаємо в каструлю або миску, розраховану на 4-5 літрів. Заливаємо кефіром так, щоб свинина не плавала там, як в басейні, а була лише злегка прикрита.

Пару цибулин очищаємо і ріжемо великими кільцями, додаємо до м’яса. Лимон ділимо навпіл, вичавлюємо сік у ємність зі свининою. Лимонну цедру теж кладемо в посуд. Гарненько перемішуємо шматочки з маринадом і на ніч відправляємо в холодильник.

Перед приготуванням кефір добре віджимаємо, щоб шашлик просмажився. Зверніть увагу, що солити і перчити шматочки краще перед тим, як відправляти їх на мангал.