Інгредієнти:
- Свинина
2 кілограми
- Кефір
0,5 літрів
- Цибуля ріпчаста
2 штуки
- Лимон
1 штука
- Кількість порцій: 6
- Час підготовки: 5 годин
- Час приготування: 20 хвилин
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Жарення
- Привід: Пікнік
- Сезон: весна-літо
Телеведуча розповіла, як приготувати неймовірно смачний шашлик зі свинини, замаринованной в кефірі.
Спосіб приготування:
М’ясо ріжемо шматочками і складаємо в каструлю або миску, розраховану на 4-5 літрів. Заливаємо кефіром так, щоб свинина не плавала там, як в басейні, а була лише злегка прикрита.
Пару цибулин очищаємо і ріжемо великими кільцями, додаємо до м’яса. Лимон ділимо навпіл, вичавлюємо сік у ємність зі свининою. Лимонну цедру теж кладемо в посуд. Гарненько перемішуємо шматочки з маринадом і на ніч відправляємо в холодильник.
Перед приготуванням кефір добре віджимаємо, щоб шашлик просмажився. Зверніть увагу, що солити і перчити шматочки краще перед тим, як відправляти їх на мангал.