Інгредієнти:
- Свинина
2 кілограми
- Кетчуп (гострий)
350 мілілітрів
- Сік томатний
1 літр
- Часник
1 головка
- Цибуля ріпчаста
2 штуки
- Перець чорний мелений
- Кріп
1 пучок
- Петрушка
1 пучок
- Провансальські трави
- Кількість порцій: 6
- Час підготовки: 20 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Жарення
- Привід: Пікнік
- Сезон: весна-літо
Це блюдо готується дуже швидко і виходить наскільки ароматним, що напевно сподобається навіть справжнім гурманам. Тільки потрібно м’ясо нарізати однаковими шматочками, щоб вони рівномірно просмажаться!
Спосіб приготування:
Змішайте всі інгредієнти для маринаду, залийте їм м’ясо і приступайте до підготовки мангалу.
Вугілля повинні дійти до ідеального стану. Як тільки на них з’явиться сивуватий попіл, нанизуйте м’ясо на шампури і розміщуйте на мангалі. Не забувайте перевертати шматочки, щоб вони рівномірно просмажаться з усіх боків.
Перевірити готовність на око складно, краще надрізати пару м’ясних скибочок.