Пряний шашлик від Григорія Шевчука

Пряный шашлык от Григория Шевчука

Інгредієнти:

Свинина

2 кілограми

Кетчуп (гострий)

350 мілілітрів

Сік томатний

1 літр

Часник

1 головка

Цибуля ріпчаста

2 штуки

Перець чорний мелений
Кріп

1 пучок

Петрушка

1 пучок

Провансальські трави
  • Кількість порцій: 6
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Жарення
  • Привід: Пікнік
  • Сезон: весна-літо

Це блюдо готується дуже швидко і виходить наскільки ароматним, що напевно сподобається навіть справжнім гурманам. Тільки потрібно м’ясо нарізати однаковими шматочками, щоб вони рівномірно просмажаться!

Спосіб приготування:

Змішайте всі інгредієнти для маринаду, залийте їм м’ясо і приступайте до підготовки мангалу.

Вугілля повинні дійти до ідеального стану. Як тільки на них з’явиться сивуватий попіл, нанизуйте м’ясо на шампури і розміщуйте на мангалі. Не забувайте перевертати шматочки, щоб вони рівномірно просмажаться з усіх боків.

Перевірити готовність на око складно, краще надрізати пару м’ясних скибочок.