Шашлик з китайським акцентом від Євгена Колесова

Шашлык с китайским акцентом от Евгения Колесова

Інгредієнти:

Яловичина (нежирна)

2 кілограми

Оцет (виноградний)

4 ст. л.

Вода

1 літр

Сіль
Перець чорний мелений
Коріандр
Гвоздика
Горіх мускатний (мелений)
  • Кількість порцій: 6
  • Час підготовки: 3 години
  • Час приготування: 15 хвилин
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Жарення
  • Привід: Пікнік
  • Сезон: весна-літо

Телеведучий розповів, як приготувати шашлик з яловичини, щоб він вийшов ніжним, соковитим і смачним.

Спосіб приготування:

М’ясо нарізати шматочками по 3 см, додати сіль і спеції. Викласти в емальований посуд шар яловичини, потім цибулю, потім знову м’ясо. І так до верху каструлі. Розчиняємо оцет у воді і заливаємо получившимся маринадом яловичину.

Головний інгредієнт оцту – перебродив виноград, тому уважно читаємо етикетку, у складі не повинно бути барвників, ароматизаторів.

Накриваємо каструлю і струшуємо кілька разів. Чекаємо на три години. Скорочувати час не стоїть, чим більшу підготовку проходить яловичина, тим вона виходить м’якше. Потім смажимо.