Свинина з сочевицею від Дмитра Левицького

Свинина с чечевицей от Дмитрия Левицкого

Інгредієнти:

Свинина

1 кілограм

Соєвий соус

150 мілілітрів

Грейпфрутовий сік

150 мілілітрів

Олія оливкова

100 мілілітрів

Сочевиця суха

200 грамів

Бринза

100 грамів

Кріп

1 пучок

  • Кількість порцій: 5
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Жарення
  • Привід: Пікнік
  • Сезон: весна-літо

Телеведучий розповів, як приготувати оригінальний шашлик зі свинини.

Спосіб приготування:

Змішайте соєвий соус, сік грейпфрута, оливкове масло і дрібно нарізаний кріп. Потримайте свинину в маринаді від 20 хвилин до кількох годин.

Підсмажте. На гарнір відварити сочевицю і змішайте її з бринзою.

Приємного апетиту!