Інгредієнти:
- Баранина
2 кілограми
- Вино червоне (сухе)
2 скл.
- Перець чорний мелений
1 ч. л.
- Кількість порцій: 6
- Час підготовки: 2 години
- Час приготування: 15 хвилин
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Жарення
- Привід: Пікнік
- Сезон: весна-літо
Баранина на вугіллі готується дуже швидко і просто. Головне – правильно вибрати м’ясо!
Спосіб приготування:
М’ясо ріжемо на однакові за розміром шматочки (вони не повинні бути занадто товстими, інакше не просмажаться). Замочуємо в маринаді з вина і розчиненого в ньому перцю. Важливо, щоб шматочки виявилися повністю приховані розсолом.
Залишаємо м’ясо на дві години під кришкою, потім смажимо на вогні, постійно перевертаючи.
Приємного апетиту!