Баранина на вугіллі від Сергія Агапкіна

Баранина на углях от Сергея Агапкина

Інгредієнти:

Баранина

2 кілограми

Вино червоне (сухе)

2 скл.

Перець чорний мелений

1 ч. л.

  • Кількість порцій: 6
  • Час підготовки: 2 години
  • Час приготування: 15 хвилин
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Жарення
  • Привід: Пікнік
  • Сезон: весна-літо

Баранина на вугіллі готується дуже швидко і просто. Головне – правильно вибрати м’ясо!

Спосіб приготування:

М’ясо ріжемо на однакові за розміром шматочки (вони не повинні бути занадто товстими, інакше не просмажаться). Замочуємо в маринаді з вина і розчиненого в ньому перцю. Важливо, щоб шматочки виявилися повністю приховані розсолом.

Залишаємо м’ясо на дві години під кришкою, потім смажимо на вогні, постійно перевертаючи.

Приємного апетиту!