М’ясне асорті від Лари Кацовой

Мясное ассорти от Лары Кацовой

Інгредієнти:

Вирізка яловича

1,5 кілограм

Сало (свиняче)

200 грамів

Олія рослинна рафінована

100 грамів

Цибуля ріпчаста

1 штука

Часник

6 зубчиків

Лавровий лист

4 штуки

Перець-паприка
Перець чорний мелений
Сіль
  • Кількість порцій: 6
  • Час підготовки: 24 години
  • Час приготування: 10 хвилин
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Жарення
  • Привід: Пікнік
  • Сезон: весна-літо

Знаменита телеведуча розповіла, як приготувати смачний шашлик з м’ясного асорті.

Спосіб приготування:

Лавровий лист, чорний перець і часник товчемо в ступці. Цибулю і стручок перцю подрібнюємо в блендері. Петрушку дрібно рубаємо.

Змішуємо пюре з цибулі і вміст ступки з рослинним маслом.

Яловичину нарізаємо і змащуємо маринадом, але відразу не солимо. Викладаємо в пакет, добре зав’язуємо його і відправляємо в холодильник на добу. Після цього солимо. Беремо підморожене сало, ріжемо кубиками.

Нанизуємо на шампур, чергуючи вирізку і сало, смажимо.