Інгредієнти:
- Вирізка яловича
1,5 кілограм
- Сало (свиняче)
200 грамів
- Олія рослинна рафінована
100 грамів
- Цибуля ріпчаста
1 штука
- Часник
6 зубчиків
- Лавровий лист
4 штуки
- Перець-паприка
- Перець чорний мелений
- Сіль
- Кількість порцій: 6
- Час підготовки: 24 години
- Час приготування: 10 хвилин
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Жарення
- Привід: Пікнік
- Сезон: весна-літо
Знаменита телеведуча розповіла, як приготувати смачний шашлик з м’ясного асорті.
Спосіб приготування:
Лавровий лист, чорний перець і часник товчемо в ступці. Цибулю і стручок перцю подрібнюємо в блендері. Петрушку дрібно рубаємо.
Змішуємо пюре з цибулі і вміст ступки з рослинним маслом.
Яловичину нарізаємо і змащуємо маринадом, але відразу не солимо. Викладаємо в пакет, добре зав’язуємо його і відправляємо в холодильник на добу. Після цього солимо. Беремо підморожене сало, ріжемо кубиками.
Нанизуємо на шампур, чергуючи вирізку і сало, смажимо.