Інгредієнти:
- Мова яловичий
2 кілограми
- Цибуля ріпчаста
1 штука
- Часник
5 зубчиків
- Цукор
1 ч. л.
- Перець чорний мелений
- Сіль
- Перець (горошком)
- Кількість порцій: 6
- Час підготовки: 2 години
- Час приготування: 5 хвилин
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Жарення
- Привід: Пікнік
- Сезон: весна-літо
Відомий телеведучий розповів, як приготувати непростий, але неймовірно ніжне і смачне блюдо.
Спосіб приготування:
У 2 л гарячої води розчиняємо всі прянощі, кладемо цілу цибулину, часник і кип’ятимо. Потім в цьому бульйоні протягом двох годин відварюємо яловичий язик, очищаємо від шкіри, поки він гарячий, і кладемо назад в каструлю. Зверніть увагу, що остигати делікатес повинен разом з бульйоном.
Після цього нарізаємо мова поперек невеликими шматками. Обсмажуємо дуже швидко над гарячим вугіллям до красивого рум’янцю і відразу ж подаємо до столу – охолоджений язик стає сухим і невиразним на смак.