Яловичий язик на вугіллі від Владислава Піскунова

Говяжий язык на углях от Владислава Пискунова

Інгредієнти:

Мова яловичий

2 кілограми

Цибуля ріпчаста

1 штука

Часник

5 зубчиків

Цукор

1 ч. л.

Перець чорний мелений
Сіль
Перець (горошком)
  • Кількість порцій: 6
  • Час підготовки: 2 години
  • Час приготування: 5 хвилин
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Жарення
  • Привід: Пікнік
  • Сезон: весна-літо

Відомий телеведучий розповів, як приготувати непростий, але неймовірно ніжне і смачне блюдо.

Спосіб приготування:

У 2 л гарячої води розчиняємо всі прянощі, кладемо цілу цибулину, часник і кип’ятимо. Потім в цьому бульйоні протягом двох годин відварюємо яловичий язик, очищаємо від шкіри, поки він гарячий, і кладемо назад в каструлю. Зверніть увагу, що остигати делікатес повинен разом з бульйоном.

Після цього нарізаємо мова поперек невеликими шматками. Обсмажуємо дуже швидко над гарячим вугіллям до красивого рум’янцю і відразу ж подаємо до столу – охолоджений язик стає сухим і невиразним на смак.