Сібас з травами, запечена на вугіллі

Сибас с травами, запеченный на углях

Інгредієнти:

Риба

0,5 кілограмів

Сіль морська харчова

10 грамів

Перець

10 грамів

Чебрець

4 грама

Часник

1 зубчик

Вино біле

100 мілілітрів

Олія оливкова extra virgen

40 грамів

  • Кількість порцій: 3
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Час приготування: 30 хвилин

Сібас чистити очистити від луски і нутрощів, зрізати плавники і видалити зябра, ретельно промити і обсушити. Потім атереть морською сіллю і чорним меленим перцем зсередини і зовні, після чого викласти на блюдо, покрите великим шматком фольги.

Всередину риби покласти чебрець, лемонграс та очищений зубчик часнику. Далі скрутити фольгу конвертиком і акуратно влити всередину риби біле вино і оливкову олію, після чого закріпити фольгу так, щоб рідина не витікала.

Рибу запікати на вугіллі за 15 хвилин з кожної сторони.

Готову страву можна подавати з будь-якими запеченими або свіжими овочами.