Інгредієнти:
- Яловичина
1,6 кілограм
- Соус томатний
1 скл.
- Ворчестерський Соус
4 ст. л.
- Цукор
2 ст. л.
- Перець-паприка
5 грамів
- Паприка
1 ч. л.
- Часник
1 зубчик
- Орегано
1 щіпка
- Чилі
1 штука
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 6 годин
- Час приготування: 30 хвилин
Для початку необхідно приготувати маринад, змішавши всі інгредієнти.
Ребра промити, посолити і обсмажити з усіх боків на сковороді близько 5 хвилин.
Потім ребра замачить в маринад і залишити на 5-6 годин. Після цього ребра смажити на решітці гриля, періодично змащуючи маринадом, до повної готовності.
Готову страву можна подавати з овочами або будь-яким гарніром на вибір.