Яловичі реберця на грилі

Говяжьи ребрышки на гриле

Інгредієнти:

Яловичина

1,6 кілограм

Соус томатний

1 скл.

Ворчестерський Соус

4 ст. л.

Цукор

2 ст. л.

Перець-паприка

5 грамів

Паприка

1 ч. л.

Часник

1 зубчик

Орегано

1 щіпка

Чилі

1 штука

  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 6 годин
  • Час приготування: 30 хвилин

Для початку необхідно приготувати маринад, змішавши всі інгредієнти.

Ребра промити, посолити і обсмажити з усіх боків на сковороді близько 5 хвилин.

Потім ребра замачить в маринад і залишити на 5-6 годин. Після цього ребра смажити на решітці гриля, періодично змащуючи маринадом, до повної готовності.

Готову страву можна подавати з овочами або будь-яким гарніром на вибір.