Харчування (Page 7)

Базилік відноситься до запашних різновидів трав, що виділяють приємний запах в період цвітіння. Це робить його привабливим для кулінарів з численних регіонів.


Крупи-незамінне джерело повільних вуглеводів, рослинного білка, мікроелементів. У них також міститься багато вітамінів, в основному групи В і Е.рослинні волокна в складі


Останнім часом все більшої популярності набирають здорові сніданки швидкого приготування. Незважаючи на це, багато хто досі не знають, що таке гранола. Тому


Незважаючи на те, що лисички належать до грибів третьої категорії за харчовою цінністю, за популярністю у любителів «тихого полювання» і поширеності в


Багато прихильників здорового харчування часто задаються питанням, чи є користь від вживання мюслі. Яка його калорійність, користь і «побічні» ефекти. Деякі категорично


Кукурудза належить до перших рослин, окультуреним людиною. Але вчені досі не виявили жодного її дикорослого попередника. Що породило безліч наукових і навіть


У культурі харчування Великобританії притаманні свої унікальні звичаї, незважаючи на наближеність до гастрономічних традицій Європи в цілому. Частина традицій бере початок в


Грецька кухня подарувала світу десятки незвичайних страв і смачних, здорових продуктів, в тому числі і кисломолочних. Добре відомий грецький йогурт, але є


Цю редьку називають білою, китайською, японською або дайконом. Родичка редису і капусти, ця овочева культура відрізняється високими смаковими і поживними властивостями. На


Для виробництва прошутто, що в перекладі з італійської означає «Шинка», використовуються спеціально виведені свині порід дюрок і велика біла ландрас. Тваринам дають


Сорго, або суданська трава, вважається одним з перших окультурених людиною злаків. Але на відміну від багатьох інших (наприклад, рису, пшениці), воно не