Харчування (Page 8)

Кукурудзяні пластівці були винайдені в XIX столітті і спочатку були показані як продукт дієтичного харчування для лікування стресових захворювань. Доктор-творець рекомендував заливати


Легендарний соєвий соус, без якого немислима Азіатська кухня, сьогодні є поширеним продуктом на кухнях по всьому світу. Але щоб він приносив максимум


Просочене спеціями солонувате м’ясо, яке готують природним в’яленням без теплової обробки, називається бастурма. Цей продукт прийнято подавати в тонкій нарізці як самостійну


Валлійська кухня – частина британської, але унікальний приклад того, як зберегти давні традиції, не піддавшись впливу сусідніх культур. Уельс здавна відгороджений від


Лисичка звичайна, або справжня, також відома під народною назвою Півник, є одним з найпоширеніших грибів в Росії і країнах Європи від скандинавських


Мірін являє собою поширений продукт японської кухні, унікальне і дуже солодке рисове вино. Примітно, що до XIX воно було особливо популярним у


Крек пай без тіні перебільшення можна назвати однією з перлин сучасної американської кухні, відомої і популярної не менше, ніж чізкейк або торт


Господині сушать інжир, або по-іншому смоковницю, для більш тривалого зберігання. Таким чином фрукт можна використовувати цілий рік, а не лише при його


Буженина являє собою великого розміру шматок м’яса, щедро нашпигований ароматними овочами, корінням, натертий спеціями з сіллю і запечений до готовності. Історична довідка


Історики кажуть, що хліб був першим продуктом з декількох інгредієнтів, який навчилася готувати людина. За тисячолітню історію свого існування, він пекся в


Гречана крупа є древнім зерном з довгою історією. Її їли в азіатських і східноєвропейських країнах протягом століть, але зараз вона стає все


Морепродукти завжди займали чільне місце в кулінарній традиції Ірландії — адже цей острів не такий великий і з усіх боків оточений надзвичайно