Як сушити полуницю
Полуниця відноситься до ласощів, які люблять всі. Але сезон збору ягід занадто короткий. А так хочеться насолоджуватися плодами цілий рік. У період
Полуниця відноситься до ласощів, які люблять всі. Але сезон збору ягід занадто короткий. А так хочеться насолоджуватися плодами цілий рік. У період
Оцет використовували ще в Стародавньому Вавилоні, Китаї. Його застосовували як приправу і в якості дезинфікуючого засобу, для забезпечення гігієни, лікування ран і
Ялівець звичайний, відомий також як верес, належить до сімейства Кипарисові і вважається одним з найбільш цінних садово-паркових чагарників. Ягоди його вважаються їстівними,
Ще в Стародавньому Римі полуницю називали “королевою ягід”. Сьогодні вона є однією з найпопулярніших на світі і добре відома не тільки чудовими
При дієтах, спрямованих на зниження ваги, часто п’ють кефір ввечері, щоб заглушити відчуття голоду. Люди, які дотримуються правильного харчування, також вживають цей
Кокосові горіхи, або кістянки кокосової пальми з ботанічної точки зору, давно стали одним із символів тропічного достатку, вони доступні практично по всьому
Жоден рецепт шашлику не обходиться без стадії маринування. Його призначення полягає не тільки в тому, щоб поліпшити смакові якості м’яса і надати
Незважаючи на те, що огірки належать до найдавніших окультуреним овочам, люди постійно задавалися питанням — А чи не шкідливі вони? Історики насилу
Базилік-універсальна, корисна, смачна зелень. Однак її не так-то просто постійно тримати вдома в свіжому вигляді. Набагато краще мати про запас пакетики (або
Ці фрукти вирощувалися ще в Стародавньому Єгипті. Сьогодні в світі існує близько 7 тисяч сортів яблук, і щоб будь-які з плодів, які
Природа дарує людині безліч корисних рослин. Серед них невелика трава рукола, яка містить корисні мікроелементи, вітаміни, активно бореться з вірусними захворюваннями, покращує
Оцет є однією з найпоширеніших приправ практично у всіх світових кухнях. Він надає стравам і напоям оригінальну кислинку, відтіняє їх власні смаки
Одна з найпопулярніших овочевих культур XXI століття – селера, що відрізняється високими смаковими і поживними якостями. Але щоб сповна скористатися ними, потрібно
Раціон жінки в період лактації повинен бути збалансованим і чимале місце в ньому відводиться фруктам і ягодам. Кавун-чудовий плід, який корисний багатьом
Сушена диня-делікатес, який припаде до душі і дорослим, і дітям. Мало хто знає, але засушений плід зберігає всі корисні властивості свіжого. На
Як і багато інших консервів, Кукурудза почала випускатися в другій половині XIX століття. Сьогодні світову кухню складно уявити без цього золотистого продукту.
Цей оцет без тіні перебільшення можна назвати найвишуканішим — делікатний на смак, він відрізняється яскравим осінньо-яблучним ароматом і універсальністю кулінарного застосування. А
Історики кажуть, що виноград був окультурений в древніх царствах Межиріччя Тигра і Євфрату. Виноград справив величезний вплив на розвиток кулінарних традицій і
Трава базилік з сімейства Ясноткові високо цінується в Європі, починаючи з епохи Стародавнього Риму, де вірили, що, додавши його в будь-яку страву,
Селекціонери ще тільки працюють над тим, щоб вивести сорти кавуна без кісточок. Тому при кожному апетитно хрусткому розрізі цієї самої річної ягоди
Інжир культивують з давніх часів. Інші його назви-фіга, смоковниця, винна ягода. Плід містить безліч цінних для людини речовин. Але варто враховувати, що
Ніяка інша культура родом з Нового Світу не знаходила світову популярність і планетарне поширення так, як кукурудза. Сьогодні без цього овоча важко
Національна кухня Шотландії поєднує в собі Кельтські традиції, запозичення у французів, англійців, приправлені давніми народними звичаями і ритуалами. Тут люблять ситну кухню:
Ірландія завжди була країною зі складними кулінарними традиціями, основа яких була закладена ще в XVIII столітті і з тих пір зазнала не
Рисовий оцет є одним з головних продуктів кухонь Східної Азії. Щоб його отримати рис або рисове вино зброджують, а за рахунок додаткових
Що їдять англійці? Відповідь на це питання за минулі століття обріс безліччю легенд і це легко пояснити — адже кулінарні традиції Туманного
На перший погляд вони і правда трохи схожі — формою і розміром коренеплодів. Обидві овочеві культури належать до одного сімейства капустяних. Але
Кисломолочна продукція затребувана завжди. Багато людей, особливо стежать за своєю вагою, вважають за краще вживати її на ніч. Часто це стосується кефіру
Дині бувають янтарно-рудими, блідо-лимонними, зеленими, однотонними і навіть смугастими, але завжди під щільною кіркою ховається соковита, ароматна м’якоть. Примітно, що попередники цієї