Харчування (Page 6)

Полуниця відноситься до ласощів, які люблять всі. Але сезон збору ягід занадто короткий. А так хочеться насолоджуватися плодами цілий рік. У період


Ялівець звичайний, відомий також як верес, належить до сімейства Кипарисові і вважається одним з найбільш цінних садово-паркових чагарників. Ягоди його вважаються їстівними,


При дієтах, спрямованих на зниження ваги, часто п’ють кефір ввечері, щоб заглушити відчуття голоду. Люди, які дотримуються правильного харчування, також вживають цей


Кокосові горіхи, або кістянки кокосової пальми з ботанічної точки зору, давно стали одним із символів тропічного достатку, вони доступні практично по всьому


Жоден рецепт шашлику не обходиться без стадії маринування. Його призначення полягає не тільки в тому, щоб поліпшити смакові якості м’яса і надати


Базилік-універсальна, корисна, смачна зелень. Однак її не так-то просто постійно тримати вдома в свіжому вигляді. Набагато краще мати про запас пакетики (або


Природа дарує людині безліч корисних рослин. Серед них невелика трава рукола, яка містить корисні мікроелементи, вітаміни, активно бореться з вірусними захворюваннями, покращує


Оцет є однією з найпоширеніших приправ практично у всіх світових кухнях. Він надає стравам і напоям оригінальну кислинку, відтіняє їх власні смаки


Одна з найпопулярніших овочевих культур XXI століття – селера, що відрізняється високими смаковими і поживними якостями. Але щоб сповна скористатися ними, потрібно


Цей оцет без тіні перебільшення можна назвати найвишуканішим — делікатний на смак, він відрізняється яскравим осінньо-яблучним ароматом і універсальністю кулінарного застосування. А


Історики кажуть, що виноград був окультурений в древніх царствах Межиріччя Тигра і Євфрату. Виноград справив величезний вплив на розвиток кулінарних традицій і


Інжир культивують з давніх часів. Інші його назви-фіга, смоковниця, винна ягода. Плід містить безліч цінних для людини речовин. Але варто враховувати, що


Рисовий оцет є одним з головних продуктів кухонь Східної Азії. Щоб його отримати рис або рисове вино зброджують, а за рахунок додаткових