Перкельт з боровиків
Інгредієнти: Білі гриби 600 грамів Сало 70 грамів Цибуля 2 штук(і) Перець болгарський 1 штука Часник 1 зубчик паприка солодка мелена 1докладніше
Інгредієнти: Білі гриби 600 грамів Сало 70 грамів Цибуля 2 штук(і) Перець болгарський 1 штука Часник 1 зубчик паприка солодка мелена 1докладніше
Холодна закуска з грибів цікаво виглядає в тарталетках Кількість порцій: 5 Час підготовки: 10 хвилин Час приготування: 20 хвилин Гостра закуска здокладніше
Молодий царський гриб, тільки що з’явився з білої оболонки, особливо смачний Кількість порцій: 2 Час підготовки: 5 хвилин Час приготування: 20 хвилиндокладніше
Гриби з майонезом, фаршировані начинкою, посипають сухарями і прикрашають зеленню Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хвилин Час приготування: 30 хвилин Печерицідокладніше
Тушковані гриби в мультиварці найчастіше готують з печериць Кількість порцій: 10 Час підготовки: 20 хвилин Час приготування: 45 хвилин Печериці у сметанідокладніше
Гриб баран збирають з червня по жовтень. Кількість порцій: 4 Час підготовки: 15 хвилин Час приготування: 30 хвилин Як приготувати гриб барандокладніше
Гриб горькушка хороший в маринованому і в солоному вигляді Кількість порцій: 10 Час підготовки: 72 хвилини Час приготування: 1 хвилина Як засолитидокладніше
Печериці по-корейськи готують з перцем чилі і часником. Кількість порцій: 4 Час підготовки: 10 хвилин Час приготування: 12 хвилин Рецепт маринованих печерицьдокладніше
Гриби козенята ще називають овечками, болотовиками, иванчиками, решетняками Кількість порцій: 4 Час підготовки: 20 хвилин Час приготування: 25 хвилин Як приготувати грибидокладніше
Гриби на зиму без стерилізації виходять смачні Кількість порцій: 5 Час приготування: 30 хвилин Час приготування: 1 хвилина Простий рецепт приготування грибівдокладніше
У гриба курочка на ніжці є плівкове кільце неправильної форми Кількість порцій: 5 Час підготовки: 15 хвилин Час приготування: 15 хвилин Грибидокладніше
Різні види грибів млечников відрізняються зовнішнім виглядом і способом приготування Кількість порцій: 6 Час підготовки: 24 хвилини Час приготування: 1 хвилина Якдокладніше
Мариновані подтопольники на зиму готують з добре вимочених грибів Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 хвилини Рецепт подтопольников маринованих на зиму Переддокладніше
Гриб ожин хороший в смаженому і вареному вигляді Кількість порцій: 3 Час приготування: 20 хвилин Як готувати омлет з грибом ежевиком Омлетдокладніше
У гриба курника придатна в їжу тільки капелюшок Кількість порцій: 5 Час підготовки: 1 хвилина Час приготування: 2 хвилини Рецепт грибів: курникидокладніше
Краснушки ростуть великими групами. Кількість порцій: 4 Час підготовки: 24 хвилини Час приготування: 1 хвилина Як солити краснушки за рецептом з часникомдокладніше
Дітям їсти гриби не можна серушки Кількість порцій: 5 Час підготовки: 20 хвилин Час приготування: 10 хвилин Приготування серушек Серушки варто вживатидокладніше
Гриб рогатик росте у хвойних і мішаних лісах. Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хвилин Час приготування: 30 хвилин Як готувати рогатикидокладніше
Відомо 40 різновидів грибів гигрофоров. Кількість порцій: 3 Час підготовки: 10 хвилин Час приготування: 20 хвилин Як готувати гигрофоры на сковороді Сезондокладніше
Гохан з грибами мацутакэ можна подати з червоним вином. Кількість порцій: 3 Час підготовки: 5 хвилин Час приготування: 30 хвилин Рецепт гоханадокладніше
Грибна капуста, рецепти приготування якої рідко можна знайти, занесена в Червону книгу Кількість порцій: 4 Час підготовки: 10 хвилин Час приготування: 30докладніше
Підосичники з картоплею можна посмажити швидко, гриби не треба вимочувати Кількість порцій: 3 Час підготовки: 20 хвилин Час приготування: 30 хвилин Якдокладніше
У груздя осикового капелюшок, злегка вдавлені в центрі, діаметром від 6 до 30 см Кількість порцій: 8 Час підготовки: 24 хвилини Часдокладніше
Жовтий груздь можна знайти в лісі з липня по жовтень Кількість порцій: 6 Час підготовки: 15 хвилин Час приготування: 20 хвилин Рецептдокладніше
Солоні гладиш – закуска російської кухні Кількість порцій: 5 Час підготовки: 144 хвилини Час приготування: 120 хвилин Простий рецепт засолки гладышей Цейдокладніше