Гриби з майонезом, фаршировані начинкою, посипають сухарями і прикрашають зеленню
- Кількість порцій: 3
- Час приготування: 30 хвилин
- Час приготування: 30 хвилин
Печериці під майонезом
Капелюшки великих грибів краще підходять для випікання, тому що в них міститься багато начинки. Існує багато рецептів фаршированих грибів, це самий простий у приготуванні.
Приготування:
Подавайте гриби прикрасивши гілочками кропу і шматочками свіжих помідорів або маринованих огірків.
Гриби на грінках
Це проста і смачна грибна закуска, приготовлена в духовці на скибочках білого хліба, з майонезом і сиром.
Продукти:
- печериці – 250 г;
- батон – 10 скибочок;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- вершкове масло – 40 г;
- сир твердий – 125 г;
- майонез – 100 г;
- масло рослинне – 50 г;
- сіль – 5 г;
- перець – 1 г;
- зелень – 2 гілочки.
Процес приготування:
Рум’яні, з хрусткою скоринкою грінки при подачі прикрасити подрібненою зеленню петрушки або кропу.
Гриби з майонезом на грилі в духовці
Запечені з майонезом гриби зменшуються в розмірах, не втрачаючи форми, виходять рум’яними і смачними. Їх можна потім додати в салат або використовувати для прикраси святкових страв.
Продукти:
- печериці – 1 кг;
- сіль – 1 ч. л.;
- мелений чорний перець – 2 г;
- гірчиця – 5 г;
- майонез – 60 р.
Приготування:
Гриби запікають у духовці на грилі, це найпростіший рецепт приготування грибних страв. Можна також приготувати фаршировані грибні капелюшки або хрусткі грінки з майонезом.
Читайте також: приготування кабачків як грибів