Тушковані гриби в мультиварці найчастіше готують з печериць
- Кількість порцій: 10
- Час підготовки: 20 хвилин
- Час приготування: 45 хвилин
Печериці у сметані
Гриби за цим рецептом виходять з великою кількістю підливи, якій смачно поливати гарнір.
Приготування:
Подавайте гриби з гарніром з картоплі або круп.
Білі гриби з куркою в мультиварці
Спочатку гриби і курку потрібно обсмажити, а потім протомитися в підливці. Готову страву виходить з прекрасним грибним ароматом і ніжним м’ясом.
Продукти:
- куряче філе – 600 г;
- гриби білі – 500 г;
- цибуля – 1 шт.;
- борошно – 40 г;
- сіль – 20 г;
- чорний мелений перець – 2 р;
- рослинна олія – 40 мл;
- вершки 33% – 200 р.
Приготування:
Готові гриби подавайте до столу, посипавши зеленню, з гарніром з овочів або круп.
Гриби в сметанно-сирної заливці
Сир, сметана і гриби в закусці чудово гармоніюють, доповнюючи один одного.
Продукти:
- гриби – 500 г;
- цибуля – 1 шт.;
- сметана – 100 г;
- твердий сир – 70 г;
- сіль – 10 р.
Приготування:
Гриби готують в мультиварці близько години. Підливу роблять вершкову або сметанную, страва виходить ситним та смачним.
Читайте також: рецепт закуски для фуршету