Молодий царський гриб, тільки що з’явився з білої оболонки, особливо смачний
- Кількість порцій: 2
- Час підготовки: 5 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
Рецепт царських грибів з беконом
Для приготування підійдуть молоді гриби, тільки що з’явилися з білої захисної оболонки.
Приготування:
Цю закуску можна подати гарячою з овочевим салатом.
Гриби, запечені з сиром
Гриби з сиром сулугуні, приготовані за рецептом грузинської кухні не солять. Сир плавиться в духовці, і передає грибів свій насичений смак.
Продукти:
- царський гриб – 500 г;
- вершкове масло – 50 г;
- сулугуні – 100 г;
- перець мелений – 2 р.
Приготування:
Готові гриби з розплавленим зверху сиром остудіть і подавайте на стіл, прикрасивши зеленню.
Смажені гриби
Простий рецепт смажених цезарских грибів дозволить відчути вишуканий грибний смак і аромат, прославлений царями Стародавнього Риму.
Продукти:
- цезарский гриб – 330 г;
- вершкове масло – 30 г;
- сіль – 2 г;
- перець – 1 р.
Приготування:
Цезарские гриби мають особливий, вишуканий смак, за що і отримали свою назву. Їх можна готувати різними способами, наприклад, запікати в духовці або смажити.