Холодна закуска з грибів цікаво виглядає в тарталетках
- Кількість порцій: 5
- Час підготовки: 10 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
Гостра закуска з печериць з солодким перцем
Ця закуска сподобається любителям гострих страв. Вона буде добре поєднуватися з м’ясної і сирної нарізкою.
Приготування:
Дайте салату настоятися в холодильнику, а потім подавайте до столу.
Салат зі смаженими грибами і майонезом
Салат з грибами, куркою і кукурудзою виходить ситним та смачним, незвичайне поєднання продуктів створює неповторні і незабутній смак. До нього можна сміливо додати свіжі або мариновані огірки або салатні листя.
Продукти:
- гриби – 200 г;
- морква – 100 г;
- кукурудза консервована – 250 г;
- яйця варені – 2 шт.;
- цибуля – 100 г;
- куряче філе – 200 г;
- сіль – 5 г;
- майонез – 120 г;
- рослинне масло – 20 мл
Приготування:
З грибів готують холодні закуски у вигляді салатів, їх красиво оформляють і подають на початку обіду. Гострий салат з печериць заправляють оцтом, а з грибами, кукурудзою і курячим філе — майонезом.
Читайте також: рецепт паштету з качиної печінки