Перкельт з боровиків

Перкельт из боровиков

Інгредієнти:

Білі гриби

600 грамів

Сало

70 грамів

Цибуля

2 штук(і)

Перець болгарський

1 штука

Часник

1 зубчик

паприка солодка мелена

1 ч. л.

Борошно

1 ч. л.

Сметана 15%-ой жирності

250 грамів

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 10 хвилин
  • Час приготування: 1 годину

Гриби миємо, ріжемо невеликими шматочками і варимо в малій кількості підсоленої води. Дрібно шаткуємо і вытапливаем сало, шкварки видаляємо. У жир кладемо дрібно нарізану цибулю, часник, болгарський перець. Додаємо гриби (без бульйону), посипаємо паприкою і тушкуємо, поки овочі не стануть м’якими, а рідина майже повністю не випарується. Посипаємо борошном, перемішуємо, заливаємо сметаною, солимо, залишаємо на вогні на 10 хвилин. За необхідності можна додати бульйону. Подаємо з картоплею, рисом або макаронами.

Калорійність: 375 ккал на порції.