Інгредієнти:
- Яловичина (м’якоть)
200 грамів
- Цибуля ріпчаста
1 штука
- Морква
1 штука
- Картопля
2 штуки
- Перець болгарський (червоний і жовтий)
1/2 штука
- Часник
2 зубчики
- Квасоля червона консервована
1 банку
- Томати консервовані
1 банку
- Олія оливкова
2 ст. л.
- Цукор
- Перець (Чилі)
1 стручок
- Зелень (кінза)
- Температура подачі: Гаряче блюдо
Цибулю, моркву, часник і болгарський перець наріжте дрібним кубиком, а м’ясо і картопля – середнім. Розігрійте каструлю, влийте олію і обсмажте нарізані овочі приблизно 1-2 хвилини, потім додайте м’ясо і продовжуйте обсмажувати разом до напівготовності м’яса (постарайтеся використовувати філейну частину, тоді м’ясо залишиться більш соковитим і скоротиться час приготування). Потім додайте в каструлю довільно нарізані томати разом з розсолом (не забудьте видалити у томатів плодоніжку), квасоля, промиту в кип’яченій воді, та необхідну кількість води. Коли всі інгредієнти зваряться, додайте перець чилі і доведіть суп до смаку сіллю і за необхідності цукром. При подачі посипте зеленню і замість сметани подавайте суп зі збитими вершками.