Суп квасолевий з перцем чилі від максима копилова

Суп фасолевый с перцем чили от максима копылова

Інгредієнти:

Яловичина (м’якоть)

200 грамів

Цибуля ріпчаста

1 штука

Морква

1 штука

Картопля

2 штуки

Перець болгарський (червоний і жовтий)

1/2 штука

Часник

2 зубчики

Квасоля червона консервована

1 банку

Томати консервовані

1 банку

Олія оливкова

2 ст. л.

Цукор
Перець (Чилі)

1 стручок

Зелень (кінза)
  • Температура подачі: Гаряче блюдо

Цибулю, моркву, часник і болгарський перець наріжте дрібним кубиком, а м’ясо і картопля – середнім. Розігрійте каструлю, влийте олію і обсмажте нарізані овочі приблизно 1-2 хвилини, потім додайте м’ясо і продовжуйте обсмажувати разом до напівготовності м’яса (постарайтеся використовувати філейну частину, тоді м’ясо залишиться більш соковитим і скоротиться час приготування). Потім додайте в каструлю довільно нарізані томати разом з розсолом (не забудьте видалити у томатів плодоніжку), квасоля, промиту в кип’яченій воді, та необхідну кількість води. Коли всі інгредієнти зваряться, додайте перець чилі і доведіть суп до смаку сіллю і за необхідності цукром. При подачі посипте зеленню і замість сметани подавайте суп зі збитими вершками.