Суп з каштанами та сухофруктами

Суп с каштанами и сухофруктами

Інгредієнти:

Яловичина

500 грамів

Молоко топлене

1 ст. л.

Цибуля ріпчаста

1 штука

Томатна паста

2 ст. л.

Каштан

200 грамів

Курага

100 грамів

Кінза

1 гілочка

Кріп

1 гілочка

Сіль

10 грамів

Перець

5 грамів

  • Кількість порцій: 5
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Варіння

Спочатку відварити м’ясо.

Цибулю нарізати кубиками і підсмажити на топленому маслі, замтем додати томатну пасту і перемішати.

Бульйон процідити. У проціджений бульйон додати цибулю, каштани (можна замінити картоплею), промиту курагу і варити все до готовності.

У готовий суп додати м’ясо і посипати зеленню.

Автор: Ізабелла