Інгредієнти:
- Яловичина
500 грамів
- Молоко топлене
1 ст. л.
- Цибуля ріпчаста
1 штука
- Томатна паста
2 ст. л.
- Каштан
200 грамів
- Курага
100 грамів
- Кінза
1 гілочка
- Кріп
1 гілочка
- Сіль
10 грамів
- Перець
5 грамів
- Кількість порцій: 5
- Час приготування: 30 хвилин
- Час приготування: 30 хвилин
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Варіння
Спочатку відварити м’ясо.
Цибулю нарізати кубиками і підсмажити на топленому маслі, замтем додати томатну пасту і перемішати.
Бульйон процідити. У проціджений бульйон додати цибулю, каштани (можна замінити картоплею), промиту курагу і варити все до готовності.
У готовий суп додати м’ясо і посипати зеленню.
Автор: Ізабелла