Квасолевий суп

Фасолевый суп

Інгредієнти:

Квасоля

1 скл.

Свинина

500 грамів

Цибуля ріпчаста

1 штука

Морква

1 штука

Петрушка (корінь)

20 грамів

Перець болгарський

1 стручок

Паприка

1 ч. л.

Помідори

1 штука

Лавровий лист

1 штука

Часник

2 зубчики

Ковбаса напівкопчена

150 грамів

Сіль

15 грамів

Перець

7 грамів

  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 6 годин
  • Час приготування: 3 години
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Варіння
  • Привід: Повсякденний
  • Сезон: осінь-зима

Що може бути приємніше тарілки гарячого супу холодним днем? Тільки наваристий суп з квасолі зі свининою. Ділимося докладним рецептом.

Спосіб приготування:

Квасоля замочуємо на ніч у холодній воді.

Свинячу ніжку заливаємо 1,5 л води і варимо близько години, періодично знімаємо піну. Потім засипаємо квасоля і варимо до готовності.

Бульйон солимо, знімаємо з поверхні жир і підсмажуємо в ньому нарізані овочі – цибулю, моркву, перець, а також петрушку. Посипаємо паприкою і перекладаємо овочі в бульйон. Заправляємо суп лавровим листом, дрібно нарізаним помідором і подрібненим часником.

Обсмажуємо ковбасу з усіх боків, нарізаємо кружальцями і викладаємо в каструлю з супом. Досолює, якщо треба, і даємо ще раз закипіти.

Перед подачею на стіл м’ясо зі свинячої ніжки нарізаємо дрібними кубиками і розкладаємо по тарілках.

Суп можна приправити за смаком оцтом або додати в овочеву піджарку ложку томатної пасти.