Приготуйте вже сьогодні ароматний і дуже смачний польський квасолевий суп з копченостями: адже процес його приготування дуже простий.
Суп виходить досить ситним і неймовірно ароматним: всі копченості та квасоля (що багата великою кількістю білка) дуже добре доповнюють один одного. Тарілочка такого чудового супу допомагає довго утримувати відчуття ситості, дарує енергію. Обов’язково беріть на замітку і готуйте разом з нами: залишитеся задоволені не тільки ви, але і ваші близькі.
Інгредієнти
- суха біла квасоля (можна будь-якого іншого кольору) — один стакан (можна замінити 1 банкою консервованої квасолі);
- вода — 2 літри;
- будь-яка копчена ковбаса — сто грам;
- копчена грудинка — 150 грам;
- одна середня головка ріпчастої цибулі (або дві маленькі);
- одна середня морква;
- томатний соус (можна навпіл з кетчупом або навіть замінити ним) — 100-125 грамів;
- суха паприка — 0,5 чайної ложки (можна за смаком або без неї);
- чорний мелений перець — за смаком;
- сіль — за своїм смаком;
- пшеничне борошно вищого сорту — 0,5 столової ложки;
- оливкова олія Extra virgin — для смаження;
- свіжа зелень: петрушка, кріп — за смаком.
Польський квасолевий суп з копченостями: покроковий рецепт
Що ж, смачний польський квасолевий суп з копченостями готовий. Божевільний аромат поширився не лише по всій кухні, але і по всій квартирі. Дуже важко себе стримувати, щоб не налити тарілочку гарячого ароматного супу. Готуйте завжди із задоволенням і відмінним настроєм: адже ваш настрій обов’язково передасться вашій страві.
Приємного апетиту.