Куряча локшина в мультиварці

Лапша куриная в мультиварке

Інгредієнти:

Філе куряче

500 грамів

Морква

1 штука

Вода

1,6 літр

Цибуля ріпчаста

1 штука

Локшина (домашня)

110 грамів

Сіль

10 грамів

Перець

7 грамів

Зелень

3 гілочки

  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 10 хвилин
  • Час приготування: 60 хвилин
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Варіння
  • Привід: Повсякденний
  • Сезон: осінь-зима

Курячий суп з домашньою локшиною буде відмінним варіантом для зимового обіду. Цей суп допоможе впоратися з простудними захворюваннями і зміцнить імунітет.

Спосіб приготування:

Куряче філе промити, обсушити паперовими рушниками, нарізати кубиками середнього розміру.

Моркву і цибулю почистити, нарізати кубиками середнього розміру. Зелень дрібно порубати.

Чашу мультиварки змастити олією, викласти овочі, перемішати і обсмажити в режимі «Випічка» близько 3 хвилин. Далі відкрити кришку, додати воду, сіль і перець. Все ретельно перемішати. Закрити кришку і готувати в режимі «Суп» близько 60 хвилин.

За 7 хвилин до закінчення режиму необхідно відкрити кришку, додати домашню локшину, перемішати.

Готовий суп розлити по тарілках, подавати з зеленню і сметаною (за смаком).

Приємного апетиту!