Підосичники з картоплею можна посмажити швидко, гриби не треба вимочувати
- Кількість порцій: 3
- Час підготовки: 20 хвилин
- Час приготування: 30 хвилин
Як посмажити підосичники і картоплю
Смажена картопля з подосиновиками – смачне і ситне блюдо. Грибний запах піднімає настрій і підвищує апетит. Важливо правильно посмажити страву, щоб грибний сік не зробив його безформним.
Покроковий рецепт приготування красноголовців з картоплею
Готові підосичники зберігають аромат лісових грибів, незважаючи на попередню варіння. Посмажити картоплю з цими грибами можна швидко і смачно.
Опис подосиновика
Подосиновиками називають кілька видів їстівних грибів. У них помаранчева капелюшок і біла м’якоть, синеющая на зрізі. Від підберезників вони відрізняються товстою ніжкою і щільною м’якоттю капелюшки.
Знайти гриб можна в листяних і змішаних лісах під дубом, буком, березою або осикою з червня по жовтень. Особливо рясно підосичники починають рости з середини серпня до середини вересня.
Свіжі підосичники бажано зварити, тому що зібрані вони в лісі, і могли увібрати в себе шкідливі речовини з ґрунту і повітря. Деякі грибники любителі воліють смажити їх відразу на сковороді для збереження сильного аромату.