Краснушки ростуть великими групами.
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 24 хвилини
- Час приготування: 1 хвилина
Як солити краснушки за рецептом з часником
Ці гриби зустрічаються в листяних і змішаних лісах з липня по жовтень.
Приготування:
Перед подачею промийте частування і полийте нерафінованою олією.
Засолювання краснушек гарячим способом
Пластинчасті гриби найкраще підходять для засолювання. Вони виходять міцними, хрусткими і ароматними.
Інгредієнти:
- краснушки – 2,5 кг;
- сіль – 90 г;
- часник – 8 зубчиків;
- листя смородини – 8 шт.;
- листя вишні – 8 шт.;
- розетки кропу – 5 шт.;
- лист хрону – 1 шт.
Як приготувати:
Частування можна буде спробувати через 2-3 тижні.
Солоні краснушки з хріном
Закуску можна подати до столу зі сметаною і цибулею.
Інгредієнти:
- гриби – 500 г;
- корінь хрону – 2 см;
- сіль – 20 г;
- часник – 2 зубчики;
- лавровий лист – 1 шт.
Етапи приготування:
Зберігайте заготовки в прохолодному місці 35-40 днів.
Солоні закуски добре поєднуються з вареною або смаженою картоплею.