Як приготувати шампіньйони по-корейськи з овочами

Как приготовить шампиньоны по-корейски с овощамиПечериці по-корейськи готують з перцем чилі і часником.

  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 10 хвилин
  • Час приготування: 12 хвилин

Рецепт маринованих печериць по-корейськи

Гостру закуску можна подати до столу з гарячими стравами та міцними напоями. Частування підходить для пісного меню, добре поєднується з кашами і овочами.

Приготування:

  • Закип’ятіть воду, покладіть в неї цукор, сіль і приправу для корейської моркви. Влийте оцет і рослинне масло.
  • Наріжте шампіньйони скибочками, покладіть в маринад. Закип’ятіть рідина ще раз і варіть заготовки 15 хв.
  • Остудіть печериці, покладіть на них тарілку і встановіть гніт. Надішліть заготовку в холодильник на 12 год.
  • Перед подачею змішайте закуску з подрібненим ріпчастою цибулею.

    Печериці по-корейськи з морквою, солодким перцем

    Гострий салат добре поєднується з вареною картоплею.

    Інгредієнти:

    • печериці – 700 г;
    • солодкий перець – 1 шт.;
    • морква – 1 шт.;
    • ріпчаста цибуля – 1 шт.;
    • рослинне масло – 120 г;
    • перець чилі – 0,5 шт.;
    • часник – 2 зубчики;
    • грибний бульйон – 60 г;
    • яблучний оцет – 30 г;
    • соєвий соус – 30 г;
    • цукор – 30 г;
    • сіль – 15 г;
    • лавровий лист – 2 шт.;
    • мелений червоний перець – 3 р.

    Як приготувати:

  • Наріжте гриби скибочками і відваріть до готовності.
  • Змішайте 60 г рослинної олії з оцтом, соєвим соусом і грибним бульйоном. Додайте лавровий лист, спеції, сіль і цукор. Покладіть гострий перець, нарізаний кільцями. Закип’ятіть маринад.
  • Наріжте солодкий перець, моркву і цибулю тонкою соломкою. Обсмажте продукти на рослинному маслі до золотистого кольору.
  • Змішайте овочі, гриби і подрібнений часник. Залийте продукти гарячим маринадом.
  • Надішліть заготовку в холодильник на 24 год.
  • Прикрасьте частування рубаною кінзою.

    Гострі печериці з помідорами

    Пропонуємо вам приготувати закуску з необроблених грибів. Частування можна взяти на пікнік і подати її з смаженим м’ясом.

    Інгредієнти:

    • печериці – 200 г;
    • помідори – 2 шт.;
    • петрушка – 1 пучок;
    • соєвий соус – 60 г;
    • рослинна олія – 30 г;
    • бальзамічний оцет – 15 г;
    • часник – 2 зубчики;
    • насіння кінзи – 7 г;
    • цукор – 7 р.

    Етапи приготування:

  • Змішайте гриби з подрібненою петрушкою. Якщо печериці великі, розріжте їх навпіл.
  • З’єднайте соєвий соус з рослинною олією і бальзамічним оцтом. Додайте пропущений через прес часник, кінзу, цукор і спеції.
  • Залийте гриби маринадом на 2 год.
  • Наріжте помідори тонкими кільцями, змішайте їх з печерицями. Залиште закуску ще на півгодини.
  • Готове частування прикрасьте кунжутом.

    Гострі корейські закуски можна готувати зі свіжих і заморожених грибів.

    :