Печериці по-корейськи готують з перцем чилі і часником.
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 10 хвилин
- Час приготування: 12 хвилин
Рецепт маринованих печериць по-корейськи
Гостру закуску можна подати до столу з гарячими стравами та міцними напоями. Частування підходить для пісного меню, добре поєднується з кашами і овочами.
Приготування:
Перед подачею змішайте закуску з подрібненим ріпчастою цибулею.
Печериці по-корейськи з морквою, солодким перцем
Гострий салат добре поєднується з вареною картоплею.
Інгредієнти:
- печериці – 700 г;
- солодкий перець – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- ріпчаста цибуля – 1 шт.;
- рослинне масло – 120 г;
- перець чилі – 0,5 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- грибний бульйон – 60 г;
- яблучний оцет – 30 г;
- соєвий соус – 30 г;
- цукор – 30 г;
- сіль – 15 г;
- лавровий лист – 2 шт.;
- мелений червоний перець – 3 р.
Як приготувати:
Прикрасьте частування рубаною кінзою.
Гострі печериці з помідорами
Пропонуємо вам приготувати закуску з необроблених грибів. Частування можна взяти на пікнік і подати її з смаженим м’ясом.
Інгредієнти:
- печериці – 200 г;
- помідори – 2 шт.;
- петрушка – 1 пучок;
- соєвий соус – 60 г;
- рослинна олія – 30 г;
- бальзамічний оцет – 15 г;
- часник – 2 зубчики;
- насіння кінзи – 7 г;
- цукор – 7 р.
Етапи приготування:
Готове частування прикрасьте кунжутом.
Гострі корейські закуски можна готувати зі свіжих і заморожених грибів.