Чайна грамота: з чим пити чай-поради від експертів
Майже в кожному будинку п’ють чай щодня, але мало хто замислюється про те, з чим саме вживати улюблений напій. А на вибір
Майже в кожному будинку п’ють чай щодня, але мало хто замислюється про те, з чим саме вживати улюблений напій. А на вибір
Весна і літо — період, коли прилавки магазинів і ринки наповнюються овочами, фруктами і зеленню. Приправлена пряним оцтом дрібно нашатковану молода капуста,
Вишня-це принцеса ягідного сезону. Її ще називають «серцевої ягодою», зважаючи цілющого впливу на судини і серце. Позитивними якостями володіють листя і гілки
Вагітність-прекрасне і разом з тим хвилююче час в житті кожної жінки. Тому так важливо, щоб ці 9 місяців пройшли з максимальною користю
Зелена цибуля-це популярний продукт, який застосовується не тільки в кулінарії, але і в рецептах народної медицини. За рахунок своєї пікантності і легкої
У багатьох народів в раціоні харчування є каша. Її готують з круп або цільного зерна. Крупи, на відміну від солодощів (швидких вуглеводів),
З давніх часів людство знає про корисні властивості м’яти. Її використовували в якості доповнення до їжі і застосовували при лікуванні безлічі захворювань.
Морква є дивним овочем, що містить велику кількість корисних речовин. Це один з найбільш часто вживаних в їжу коренеплодів. Присутня в раціоні
Кава-всесвітньо улюблений напій, але ефект бадьорості від нього непостійний, та й на здоров’я він позначається не дуже добре. На щастя, є й
Квасоля відноситься до бобових культур. Сьогодні в магазині можна знайти продукт в сухому вигляді, так і консервованому. Її часто використовують для приготування
За допомогою молочних продуктів можна відшкодувати дефіцит поживних речовин і вітамінів, поліпшити роботу внутрішніх органів і зберегти молодість. Ніхто не стане заперечувати,
Боул в перекладі з англійської означає “миска»або “глибока чашка”. Сьогодні він знайшов популярність, особливо у тих, хто стежить за своїм харчуванням і
Зовнішній вигляд, а головне, здоров’я спортсмена безпосередньо залежить від раціону харчування. Для придбання заповітного рельєфу тіла недостатньо виснажувати себе тривалими тренуваннями. Дуже
Кактус-рослина, яке знайоме всім. Будь-який школяр розповість, що його можна відшукати серед пісків жарких пустель. Дорослий же з винною посмішкою згадає, що
Цвітна капуста-корисний продукт, який стане відмінним доповненням до здорового меню. Вона сприяє не тільки підтримці імунітету і роботі травної системи. В її
Щоб приготувати солодке, ароматне і дуже корисне варення, необов’язково використовувати ягоди. Відмінним основним компонентом можуть стати лісові шишки. Такі ласощі помітно наситить
Мед буває різним: липовий, гречаний, акацієвий, каштановий. Є сорт, який має суперечливі відгуки-хвойний. З одного боку, він володіє унікальними корисними властивостями. Але
Настання літа багато хто чекає через ягід і фруктів. Одним з улюблених ласощів є черешня, яка славиться своїм смаком і ароматом, при
Кропива відома своїми корисними властивостями ще з давніх часів. Вона використовується в косметології, кулінарії і народній медицині. Багата вітамінами і мінералами, робить
Редис-смачний і корисний овоч, в якому містяться вітаміни і мінерали, необхідні для зміцнення серця і судин. Вважається, що він здатний знизити ймовірність
Морква належить до найстаріших окультурених людством овочевих культур. У світі існує понад 2000 її сортів, що відрізняються правилами агротехніки, врожайністю, смаковими і
З давніх-давен вважається, що деякі продукти погано поєднуються один з одним. Однак наука, яка не стоїть на місці, доводить: те, що раніше
Коли на вулиці душно приємно випити або з’їсти щось освіжаюче, що пробуджує бажання і налаштовує побачення на потрібний лад. Склад напою або
Устриці-широко відомий делікатес, проте поласувати цим молюском вирішується не кожен. А даремно, адже його смак і властивості по достоїнству оцінили ще стародавні
Крупи-не тільки смачний, але і корисний продукт. Це природні лікарські засоби, які набагато корисніше таблеток з аптеки. З цієї статті ви дізнаєтеся
У багатьох є звичка розділяти певні продукти і напої, замінюючи останніми повноцінний прийом їжі. Однак не всі вони, всупереч нашим очікуванням, настільки
Хтось вважає, що заморозка – не найвдаліший спосіб зберігання продуктів: нібито через неї втрачаються їх корисні властивості і втрачається смак. Однак це
Грецький йогурт-невід’ємна складова середземноморської кухні. Вважається, що її прихильники довго живуть і прекрасно виглядають навіть в зрілі роки. Продукт має унікальний склад,
Соняшникова олія широко представлено на наших кухнях: на ньому звикли смажити, їм заправляють салати. Однак встановлено, що при нагріванні воно виділяє шкідливі