Харчування (Page 4)

В осінньо-зимовий період через дефіцит сонячного світла організму важливо отримувати велику кількість поживної і калорійної їжі. Зі збільшенням температури за вікном апетит


Груша належить до найдавніших плодовим деревам, окультуреним людиною. Археологи знаходили згадки про неї на глиняних табличках Стародавньої Месопотамії, там вона вважалася вишуканим


Ці популярні культури мають однакові ботанічні “коріння”. Обидві належать до сімейства капустяних і роду Редька. Але редис, по суті, не будучи повноцінним


Один з найсмачніших і вишуканих десертних напоїв на світі, безумовно, спокусливий 24 години на добу, але нерідко потреба в ньому можна раптово


За статистикою, шоколад є однією з найпопулярніших солодощів на світі. Мільйони людей обожнюють його, вважаючи за краще всім іншим ласощів. Але на


Лук аскалонський, більш відомий як цибуля-шалот, а також як сорокозубка, є різновидом звичайної ріпчастої цибулі. Але відрізняється від нього хімічним складом, нюансами


Підземні гриби під назвою трюфелі дуже популярні у Франції. З них готують цікаві і смачні страви. Трюфель коштує дуже дорого, тому що


Француз з келихом вина-популярна картинка або фотографія, яку можна зустріти скрізь. Однак більш справедливо було б намалювати, сфотографувати француза або француженку саме


Сири незмінно зв’язуються в свідомості багатьох саме з Францією, тому що там вони є найпопулярнішим продуктом з молока. Понад 60% населення країни


Безумовно, Ейфелева вежа знаходиться в Парижі, а цибульний суп був створений французами. Супи французи дуже люблять, в тому числі і у вигляді


Чорна гірчиця володіє гострим і терпким смаком, схожим зі смаком хрону. Однак якщо її піддати обробці теплом, гострий смак починає зникати. З


Устриці, які зараз вважаються делікатесом, як і інші молюски, раніше служили їжею для бідного населення. Зараз Франція рясніє устричними фермами, де молюсків


У Французький сніданок найчастіше входить випічка з начинкою або без неї. Це багети, круасани, листкові булочки тощо, а також вівсяні пластівці. В


Основа для будь-якого Кіша-пісочне або листкове тісто, а родом цей пиріг походить з Франції. Йдеться про відкритому вигляді заливного пирога, а начинка


Виявляється, французи люблять чай нітрохи не менше, ніж кава. Тому закладів, де можна спробувати традиційні французькі види чаю, дуже багато в будь-якому