Козацький суп з казанка
Інгредієнти: М’якоть свинини 1/2 кілограм Картопля 1/2 кілограм Цибуля 1 штука Перець болгарський 2 штук(і) Ялівцеві ягоди 4 ягоди Лавровий лист 2
Інгредієнти: М’якоть свинини 1/2 кілограм Картопля 1/2 кілограм Цибуля 1 штука Перець болгарський 2 штук(і) Ялівцеві ягоди 4 ягоди Лавровий лист 2
Інгредієнти: Баранина 1/2 кілограм Цибуля ріпчаста 2 штук(і) Картопля 4 штук(і) Перець болгарський 1 штука Баклажан 1 штука Помідори 1 штука Петрушка
Лагман з свинини може бути першим або другим блюдом Кількість порцій: 5 Час підготовки: 15 хвилин Час приготування: 50 хвилин Лагман з
Шурпа в мультиварці з крупно нарізаними овочами і наваристим бульйоном Кількість порцій: 5 Час підготовки: 10 хвилин Час приготування: 3 хвилини Кайнатма
В шурпу з курки додають крупно нарізані овочі Кількість порцій: 10 Час підготовки: 5 хвилин Час приготування: 1 хвилина Як приготувати узбецьку
Суп з вермішеллю по покроковому рецептом смачний і легкий Кількість порцій: 6 Час підготовки: 10 хвилин Час приготування: 50 хвилин Покроковий рецепт
Інгредієнти: Імбирний корінь 1 штука Яйця курячі 1 штука Цибуля зелена (перо) 2 пера Часник 1 зубчик Кінза 0,5 пучків Сухарі панірувальні
Розсольник з куркою радує ароматом та легкою кислинкою. Інгредієнти: Лавровий лист 1 штук(і) Томатна паста 1 ст. л. Рослинна олія 2 ст.
Розсольник з нирками можна заправити сметаною Інгредієнти: Нирки яловичі 400 грамів Картопля 3 штук(і) Морква 1 штук(і) Цибуля ріпчаста 1 штук(і) солоні
Шулюм з яловичини на багатті – апетитне блюдо, яке прикрасить відпочинок на природі Інгредієнти: Сало яловиче 150 грамів Картопля 3 штук(і) Суміш
Як приготувати шулюм з свинини? Існує маса варіацій одного й того ж рецепту! Інгредієнти: Свинина 1 кілограм Цибулина 3 штук(і) Лавровий лист
Борщ з фрикадельками готують на бульйоні або воді Інгредієнти: Картопля 5 штук(і) Квасоля біла 100 грамів Морква 1 штук(і) Буряк 2 штук(і)
Як приготувати борщ з буряком: вчимося зберігати колір Інгредієнти: Рослинна олія 2 ст. л. Сік лимона 1 ч. л. Томатна паста 1
Інгредієнти: Стегенця курячі (домашньої курки) 2 штуки Імбир 35 грамів Цибуля зелена (перо) 2-3 стебла Сіль Для подачі Грінки Крес-салат Шніт-цибулю Кількість
Інгредієнти: Бульйон (цесарка) 200 мілілітрів Вермішель 10 грамів Морква 10 грамів Яйця перепелині 2 штуки Перепілка 25 грамів Пюре (картопляне) 40 грамів
Інгредієнти: Ковбаски (курячі для смаження) 300 грамів Цибуля ріпчаста 1 штука Морква 1 штука Олія рослинна рафінована 1 ст. л. Картопля 2
Інгредієнти: Телячі реберця 8 штук Цибуля ріпчаста 5 штук Ковбаски мисливські 5 штук Томатна паста 5 ст. л. Грудинка свиняча (копчена) 150
Інгредієнти: Філе куряче 500 грамів Морква 1 штука Вода 1,6 літр Цибуля ріпчаста 1 штука Локшина (домашня) 110 грамів Сіль 10 грамів
Інгредієнти: Квасоля 1 скл. Свинина 500 грамів Цибуля ріпчаста 1 штука Морква 1 штука Петрушка (корінь) 20 грамів Перець болгарський 1 стручок
Інгредієнти: Яловичина 500 грамів Молоко топлене 1 ст. л. Цибуля ріпчаста 1 штука Томатна паста 2 ст. л. Каштан 200 грамів Курага
Інгредієнти: Яловичина (м’якоть) 200 грамів Цибуля ріпчаста 1 штука Морква 1 штука Картопля 2 штуки Перець болгарський (червоний і жовтий) 1/2 штука