Шулюм з яловичини на багатті – апетитне блюдо, яке прикрасить відпочинок на природі
Інгредієнти:
- Сало яловиче
150 грамів
- Картопля
3 штук(і)
- Суміш перців
1 штук(і)
- Помідори
4 штук(і)
- Часник
4 зубчики
- Кількість порцій: 1
- Час приготування: 30 хвилин
Шулюм з яловичини: рецепт на багатті
На відкритому вогні страви готуються швидше, тому варто заздалегідь підготувати м’ясо і овочі, щоб надовго не відлучатися від імпровізованої «кухні».
Послідовність приготування страви:
Через 30 хвилин страва «дійде» і можна подавати його гостям в глибоких тарілках.
Шулюм з яловичини в домашніх умовах
Якщо на природу вирватися не вдалося, можна приготувати для сім’ї ситний шулюм в мультиварці:
У встановлений час мультиварка дасть сигнал про готовність страви. Після цього потрібно розлити суп по глибоких тарілках і подати на стіл зі свіжою зеленню.
Далі: як приготувати шулюм