Все-таки немає нічого смачніше домашнього приготування. До святкового столу, так і просто до перекусу, ми пропонуємо два рецепти приготування сала з прошарком.
Не треба ніякої ковбаси зі всякими непотрібними добавками! Ви будете в захваті від отриманого результату! Дуже смачне сало на закуску, варене і запечене – дуже смачне, ароматне! Його можна приготувати заздалегідь і зберігати в морозильнику до потрібного випадку!
Склад продуктів
Для вареного сала
- сало (краще з м’ясним прошарком) – 1 кілограм
- часник – 7 зубчиків,
- сіль – 2 столові ложки,
- суміш перців (або приправа) – 2 столових ложки,
- розсіл – 3 літра води + 200 грам солі.
Для запеченого сала
- свіже сало – 1 кілограм
- домашній майонез – 200 грам,
- часник – 5 зубків,
- пучок кропу,
- сіль – 1 столова ложка,
- солодка паприка – 1 столова ложка.
Дуже смачне сало на закуску: покроковий процес приготування
Сало і варене, і запечене можна використовувати як в гарячому, так і в холодному вигляді: дуже смачно з запеченою картоплею. Подавати на стіл краще в нарізці. Домашнє смачне сало на закуску – просто розум отъешь! Спробуйте: ви будете в захваті! А потім повертайтеся на наш сайт за новими рецептами.
Приємного всім апетиту.