Закуска — рулетики з печінки: простий рецепт

Ця закуска дуже швидка в приготуванні, але неймовірно смачна. Вона завжди відмінно виглядає на святковому столі, а продукти використовуються самі бюджетні. Закуска красиво виглядає, готується легко і виходить неймовірно апетитною.

Необхідні продукти

  • 500 грам курячої печінки
  • 2 курячих яйця
  • 150 мілілітрів молока
  • 150 грам пшеничного борошна
  • сіль
  • 30 мл рослинного масла

Для начинки

  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • майоойнез
  • 2 плавлених сирка
  • кріп

Починаємо приготування

  • Печінку промиваємо і пропускаємо через м’ясорубку. Додаємо в неї курячі яйця, молоко, рослинне масло і сіль. Всі трохи збиваємо.
  • Потім всипаємо борошно і ще раз добре перемішуємо.
  • Розігріваємо сковороду і виливаємо на неї трохи тіста. Вийшов млинець обсмажуємо в двох боків до золотистого кольору. Смажимо таким чином все тісто. В результаті у вас вийде 10 млинців, діаметром 20 см.
  • Приготуємо начинку. лук очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками. Очищену моркву натираємо на тертці.
  • Підготовлені овочі обсмажуємо на сковороді до готовності.
  • Подрібнюємо промитий кріп. Натираємо на тертці плавлений сир.
  • Краї млинців обрізаємо і перемелюємо на блендері.
  • У миску кладемо перемелені млинці, обсмажені овочі, кріп і сир. Заправляємо майонезом (краще всього використовувати домашній майонез, приготовлений за рецептом з нашого сайту) і добре перемішуємо.
  • Беремо млинець, кладемо на нього начинку, розподіляємо і загортаємо в рулет. Нарізаємо його шматочками, кладемо на тарілку і подаємо до столу.
  • Закуска — рулетики из печенки: простой рецепт

    Приємного апетиту!