Так кабачки ви ще не готували! Дуже смачний рулет з кабачків

В цей раз ми пропонуємо вам приготувати рулет з кабачків. Так ви ще їх не готували. Рулет виходить дуже смачним з красивою і оригінальною подачею. Він стане прикрасою вашого святкового столу, готується просто і з доступних продуктів. Ми пропонуємо готувати такий рулет в якості закуски на роботу або для сімейних посиденьок. Ну, а якщо він з’явиться на вашому святковому столі, то звання «Краща господиня року» вам забезпечено.

Необхідні продукти

  • 2 кабачка
  • 90 грам пшеничного борошна
  • 4 курячих яйця
  • зелена цибуля за смаком
  • 200 грам шинки
  • 200 грам твердого сиру
  • зелень
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  • Кабачки промиваємо і натираємо на крупній тертці.
  • У мисці збиваємо яйця з дрібкою солі. Віджимаємо від зайвої рідини кабачок і перекладаємо в яєчну суміш.
  • Подрібнюємо зелений лук і додаємо до решти продуктів. Потім, частинами, вводимо пшеничне борошно і добре перемішуємо.
  • Деко застеляємо пергаментним папером і промазуємо її рослинним (вершковим) маслом. Зверху викладаємо підготовлену кабачкове тісто і добре розрівнюємо.
  • Розігріваємо духовку до 200 градусів і ставимо випікатися основу рулету на 25-30 хвилин (до готовності).
  • Шинку нарізаємо тонкими кружечками, сир нарізаємо пластинками.
  • Підготовлений кабачковий пласт накриваємо харчовою плівкою (з гарної сторони) і перевертаємо. Потім викладаємо начинку: спочатку шинку, а зверху сир, трохи не доходячи до краю. Зверху присипаємо січеною зеленню і звертаємо все в рулет.
  • Готовий рулет перекладаємо на деко і знову ставимо в духовку на 10 хвилин. Потім дістаємо, нарізаємо і подаємо до столу.
  • Спробуйте також рулетики з кабачків з куркою. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Так кабачки вы еще не готовили! Очень вкусный рулет из кабачков

    Приємного апетиту!