Традиційна закуска слов’ян з незапам’ятних часів: шалене мариноване сало — найкращий варіант швидкого перекусу або відмінне доповнення до основних страв.
Ніжне, гостреньке і дуже смачне домашнє сало — невід’ємний атрибут будь-якого походу. З давніх часів люди приписували чудодійні властивості цього продукту, а солдати були готові обміняти всю свою провізію на один шматочок ароматного сала з часником. Мариноване сало, приготоване в домашніх умовах — справжній делікатес.
Інгредієнти
- один кілограм свинячого сала (краще з м’ясними прожилками);
- 2 чайні ложки соди;
- половина склянки солі;
- літр кип’яченої остиглої води;
- 3 лаврових листки;
- одна головка часнику;
- столова ложка гострої паприки (в пластівцях);
- спеції на ваш смак.
Шалене мариноване сало: покроковий рецепт
Розрізаємо заморожене мариноване сало на красиві скибочки і подаємо на стіл: можна з картоплею, а можна і як самостійну закуску. Бутерброд із чорного хліба з салом — це надзвичайно смачний перекус: особливо якщо взяти такий шматочок на природу. На нашому сайті є й інші рецепти приготування цього чудового ароматного страви: дивіться, вибирайте, готуйте.
Приємного апетиту.