Розсольник з нирками можна заправити сметаною
Інгредієнти:
- Нирки яловичі
400 грамів
- Картопля
3 штук(і)
- Морква
1 штук(і)
- Цибуля ріпчаста
1 штук(і)
- солоні огірки
2 штук(і)
- Розсіл огірковий
100 мілілітрів
- Вершкове масло
20 грамів
- Кількість порцій: 5
- Час приготування: 90 хвилин
Рецепт розсольнику з говяжьими нирками
Нирки потрібно ретельно очистити від всіх плівок і жиру.
Нирки мають специфічним запахом. Щоб повністю позбавитися від нього, субпродукти вимочують у воді або молоці 3-4 години. Можна залишити їх у холодильнику на всю ніч.
Розсольник подають на обід, заправляють майонезом, можна посипати подрібненою зеленню.
Розсольник з нирками і перловкою
Для цього рецепта використовують свинячі нирки. Їх замочують на 4 години у холодній воді, протягом цього часу воду міняють двічі.
Необхідні інгредієнти:
- 500 р. свинячих нирок;
- 400 г картоплі;
- 60 р. перловки;
- 2 цибулини;
- 1 морквина;
- 2-3 солоних огірка;
- 150 мл огіркового розсолу;
- 20 р. рослинного масла;
- Сіль, спеції.
Окремої підготовки вимагає перлова крупа. Її промивають, заливають 200 мл окропу і залишають розбухнути на 1 годину.
Подавати до столу зі сметаною, нарізаним кропом.
У розсольник по смаку додають спеції. Підходить подрібнений корінь селери, лавровий лист, чорний перець горошком, запашний перець.
Читайте далі: маринад для курки в духовці