Буквально вчора спробувала самий соковитий люля-кебаб у своєму житті.
Настільки смачний, просочений запахом димку (адже він готувався на мангалі), ароматний: завдяки спецій і зелені. Загалом, скажу чесно: довго кликав господарів поділитися рецептом настільки смачного люля-кебабу. Вони звичайно ж чинили опір, але, врешті-решт, самий заповітний рецепт опинився в моїх руках. А я, в свою чергу, ділюся рецептом приготування люля-кебаба з вами.
Необхідні інгредієнти
- м’ясний фарш — 1 кілограм;
- сало — 150 грам;
- цибуля ріпчаста — 1 штука;
- сіль — за смаком;
- кінза — за смаком;
- чорний мелений перець — за смаком.
Самий соковитий люля-кебаб: покроковий рецепт
Все, що нам залишається, так це відразу подати люля-кебаб до столу, поки він не охолов. Подаємо його з зеленню і соусом, що ви найбільше любите. До речі, для люля-кебаба ідеально підходить томатний соус: особливо гостро-солодкого смаку. І не забудьте про білому свіжому хлібці: він ідеально поєднується з смаженою на багатті м’ясом. Сподіваюся, що вам сподобався рецепт простого приготування люля-кебабу. Не забувайте про наш сайт: адже на ньому ще дуже багато різних рецептів смачних страв.
Приємного апетиту!