Якщо захотілося поласувати чимось смачним, то обов’язково приготуйте чевапчичи по-сербськи: незрівнянні домашні ковбаски.
Що таке чевапчичи і як їх готувати, я вам зараз розповім. Немає нічого простіше цієї страви: чевапчичи навіть легше робити, ніж звичайні котлети — але вони набагато смачніше. Приготуйте ковбаски чевапчичи — і вони неодмінно стануть вашим постійним домашнім стравою. А приготовані на вугіллі ароматні мініатюрні ковбаски з ароматом димку — по-справжньому дачне літній частування.
Необхідні інгредієнти
- свинина — 600 грам;
- вода — 100 мл;
- жир яловичий — 50 грам;
- перець чорний мелений — за смаком;
- перець чилі — за смаком;
- сіль — 1 чайна ложка з гіркою;
- рослинне масло — для формування ковбасок;
- ріпчаста цибуля — 2 штуки;
- цукор — 1 чайна ложка для маринування цибулі;
- сіль — 1 чайна ложка для маринування цибулі;
- оцет 9% — 1 столова ложка.
Незрівнянні чевапчичи по-сербськи: покроковий рецепт
Як ви вже побачили, рецепт чевапчичи дійсно легкий, зате ковбаски виходять дивовижно смачними. Нам залишається перекласти чевапчичи на блюдо і подати їх з маринованою цибулею, який у нас вже встиг промаринуватися. А хочете, замість цибулі можна подати будь-які овочі: свіжі або мариновані. Не забувайте про наш сайт: заходьте до нас частіше і вибирайте для себе нові рецепти.
Приємного апетиту!