Це блюдо повністю самодостатня і ідеально підійде до обіду або вечері. І готується воно дуже просто і швидко. Страва не вимагає додаткових гарнірів. Виходить смачною, ситною і ароматним. Реберця можна використовувати свинячі або баранячі. Тут все залежить від ваших особистих переваг.
Необхідні продукти
- реберця — 700 гр
- картопля — 700 гр
- кетчуп — 100 гр
- соєвий соус — 30 мл
- оцет 9% — 1 ст. л
- вустерський соус — 1 ст. л. (за бажанням)
- сушені трави — 1 ч. л
- сіль, перець
- рослинна олія — 50 мл
- часник — 2 зубчики
Починаємо приготування
До такої страви можна подати простий салат з шпинату. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!