Покроковий рецепт приготування курячого супу з вермішеллю

Пошаговый рецепт приготовления куриного супа с вермишельюСуп з вермішеллю по покроковому рецептом смачний і легкий

  • Кількість порцій: 6
  • Час підготовки: 10 хвилин
  • Час приготування: 50 хвилин

Покроковий рецепт курячого супу з вермішеллю

Кількість інгредієнтів розрахована на каструлю об’ємом 3 л. Основою супу є курячий бульйон. Для його приготування підійде філе. Якщо ви хочете отримати наваристий жирний бульйон, варіть курку цілком. Але на готування піде 1,5-2 ч.

Для супу нам потрібно тільки філе. Кістки та інші частини курки в першу страву краще не класти.

Щоб суп вийшов ароматним і смачним, сіль додають відразу після того, як закипить вода з м’ясом. Якщо хочете отримати прозорий, а не бульйон мутний, соліть в кінці готування.

Приготування:

  • Куряче філе залийте 2 л води і варіть 30 хв.
  • Цибулю наріжте півкільцями і смажте близько 3 хв, поки він не стане прозорим.
  • Моркву натріть на дрібній тертці і додайте її на сковороду. Смажте ще 3 хв.
  • Картоплю наріжте кубиками, а готове охолоджене куряче філе – шматочками розміром 2х2 див.
  • У киплячий бульйон додати картоплю.
  • Через 10 хв. всипте цибулю з морквою, куряче м’ясо і вермішель.
  • Посоліть, поперчіть і додайте лавровий лист.
  • Варіть до готовності вермішелі. Час приготування макаронних виробів вказано на упаковці.
  • У готовий суп додайте зелень. Якщо ви любите приправлені перші страви, за 5 хв. до готовності додати будь-які спеції.

    Покроковий рецепт супу з вермішеллю і яловичиною

    На яловичому бульйоні перша страва виходить не жирним.

    Інгредієнти:

    • 200 г вермішелі;
    • 0,5 кг яловичини;
    • 150 г моркви;
    • 100 г цибулі;
    • 30 г свіжої петрушки;
    • 2 лаврового листа;
    • сіль і перець за смаком.

    Кількість інгредієнтів розрахована на 6 порцій. З 0,5 кг яловичини можна зварити 3 л бульйону, який потім використовувати для приготування інших перших страв. Бульйон для зберігання розливають по формах і заморожують.

    Приготування:

  • Наріжте яловичину на шматки 3х3 см і відваріть її в 3 л води протягом 1 ч. Посоліть і поперчіть готовий бульйон.
  • Моркву і цибулю наріжте кубиками і підсмажте їх 5-7 хв.
  • Додайте овочі в суп. Проваріть 10 хв.
  • Всипте вермішель, зелень і лавровий лист і варіть суп ще 7-10 хв.
  • За бажанням суп за 3 хв. до готовності можна заправити яйцем. Попередньо вбийте його в тарілку і расколотите виделкою. Щоб перше блюдо було ситніше, кладуть картоплю.

    Суп з вермішеллю можна давати дітям. Його швидко і легко готувати. Перше блюдо виходить смачним навіть без додавання спецій.

    :