Суп з вермішеллю по покроковому рецептом смачний і легкий
- Кількість порцій: 6
- Час підготовки: 10 хвилин
- Час приготування: 50 хвилин
Покроковий рецепт курячого супу з вермішеллю
Кількість інгредієнтів розрахована на каструлю об’ємом 3 л. Основою супу є курячий бульйон. Для його приготування підійде філе. Якщо ви хочете отримати наваристий жирний бульйон, варіть курку цілком. Але на готування піде 1,5-2 ч.
Для супу нам потрібно тільки філе. Кістки та інші частини курки в першу страву краще не класти.
Щоб суп вийшов ароматним і смачним, сіль додають відразу після того, як закипить вода з м’ясом. Якщо хочете отримати прозорий, а не бульйон мутний, соліть в кінці готування.
Приготування:
У готовий суп додайте зелень. Якщо ви любите приправлені перші страви, за 5 хв. до готовності додати будь-які спеції.
Покроковий рецепт супу з вермішеллю і яловичиною
На яловичому бульйоні перша страва виходить не жирним.
Інгредієнти:
- 200 г вермішелі;
- 0,5 кг яловичини;
- 150 г моркви;
- 100 г цибулі;
- 30 г свіжої петрушки;
- 2 лаврового листа;
- сіль і перець за смаком.
Кількість інгредієнтів розрахована на 6 порцій. З 0,5 кг яловичини можна зварити 3 л бульйону, який потім використовувати для приготування інших перших страв. Бульйон для зберігання розливають по формах і заморожують.
Приготування:
За бажанням суп за 3 хв. до готовності можна заправити яйцем. Попередньо вбийте його в тарілку і расколотите виделкою. Щоб перше блюдо було ситніше, кладуть картоплю.
Суп з вермішеллю можна давати дітям. Його швидко і легко готувати. Перше блюдо виходить смачним навіть без додавання спецій.